Topbanner element

Alexandersen Cykler

ORBEA BOX ELEMENT

ORBEA hos Alexandersen Cykler

VonBackhaus BOX ELEMENT

ETXEONDO hos Alexandersen Cykler

SPINERGY BOX ELEMENT

CATLIKE BOX ELEMENT

CATLIKE hos Alexandersen Cykler

SIS BOX ELEMENT

Science In Sport hos Alexandersen Cykler

Facebook

KTM

KTM hos Alexandersen Cykler hos Alexandersen Cykler
KTM hos Alexandersen Cykler
Det er med stor glæde at vi hos Alexandersen Cykler som en af de få i Danmark kan tilbyde forhandlingen af KTM og som en af de få på Fyn.
KTM er primært kendt fra motorcykelindustrien, men den proffesionalisme og kvalitet som man er kendt for her, er viderebragt til cykel delen af firmaet.
At KTM tager deres cykler alvorligt fortæller et ikke mindre en 150 stort cykelprogram om.
Her er alt fra Race, MTB, Downhill, Trekking og fritidscykler og du kan evt klikke på logoet i toppen, så bliver du ledt direkte ind på det store cykelprogram.
KTM er ikke en "metervare" som bare bliver produceret på livet løs, men laver et hvis antal produtioner pr år.
Til gengæld kan du blive ejer af et kvalitetprodukt som vil få mange hoveder til at dreje når du kommer kørende. Oven i hatten er de lave priser ret imponerende, når du sammenligner andre cykelproducenter.
KTM går ikke på kompromis med komponenterne for at holde priserne nede, ingen billige kranksæt, dæk eller hjulsæt er KTM´filosofi. Det er kendte kvalitetsmærker hele vejen rundt, og på trods af det er prisen banket helt i bund.
Vi hos Alexandersen Cykler forventer os meget at samarbejdet, og det samme gør KTM af os. KTM skal ses som et eksklusivt mærke hvor vi i vores udvalg primært vil lægge vægt på race og MTB delen i deres store program.
Lad dig inspirere her på vores side at de flotte billeder og omtaler at KTM programmet, og kig ind i butikken for en prøvetur ! Vi glæder os til at forkæle dig med noget helt unikt til en virkelig skarp pris hele vejen rundt.

DU FINDER DEN KOMPLETTE PRISLISTE NEDERST PÅ SIDEN

KTM STRADA 800 2014 LANDEVEJSRACER

KTM Strada 800 2014 hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 800 Landevejsraceren er KTM´flotte og seriøse bud på en "begynderracer" eller i hvertfald første "skud" på stammen hvad angår racercykler. Som tidligere antydet går KTM ikke på kompromis når det fremstiller cykler, og ej heller når det vælger hvilket udstyr som skal placeres på de forskellige udgaver og modeller. Mange cykelproducenter idag springer over hvor gærdet er lavest når det kommer til at vælge udstyr på deres modeller. Den vil i alt sin enkelthed sig at man fx monterer billige kranksæt og billige dæk for at holde udsalgsprisen nede. Men IKKE KTM !!! hos den østrigske producent er det ALTID gode Shimano komponenter, og hvorfor ikke få de bedste komponenter til den laveste pris. Shimano Sora 18-Speed pryder denne flotte Sort/Grå/Flou farvede racer, geargruppen er blevet voldsomt forbedret i forholdet til tidligere, bla er kranksættet nu med gennemgående aksel, hvilket giver et meget stivere og mere nøjagtigt kranksæt til glæde for køberen. STRADA 800 tilbyder vi også i en så-kaldt FLAT-BAR udgave til dem som ikke ønsker racerstyr, men blot et almindeligt flat styr til oprejst kørestilling. Denne udgave kaldes KTM STRADA 800 SPEED og kan erhverves for samme beløb som raceren STRADA 800. SPEED-udgaven henvender sig ofte til de cyklister som måske ikke går op i udstyr som cykeltøj-sko-briller-hjelm osv, men som søger farten i en racer et par gange om ugen efter arbejde. Et absolut godt køb til prisen.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Sora Compact 50/34 18-Speed
Kranksæt: Shimano Sora 50/34
Hjul: Ambrosio Elan
Styr: KTM Line Road
Frempind: KTM Line Road OS
Sadel: KTM VL
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 9,6 Kg
Farve: Sort/Grå/Flou gul
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 6999,-

KTM STRADA 1000 SPEED 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Strada 1000 Speed 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM Strada 1000 raceren har i en del været blandt de mest solgte i KTM racer program, primært pga "Money for Value" effekten på denne racer, men også for racer rammer en pris som tiltaler mange førstegangs købere som ikke vil købe for billigt og ej heller for dyrt.  Forgaflen er ny designet og stadigvæk udført i carbon, formen på gaflen giver racercyklen et mere "strømlignet" udseende. Gearsystemet er det meget pålidelige Shimano Tiagra 20 eller 30-Speed alt efter behov, og som giver dig mange tusinde kilometer uden problemer. Prikken over i´et er at KTM som altid har gode Continental dæk og Ritchey komponenter monteret på cyklen, og dette er blandt andet med til adskille sig fra andre konkurrende cykelmærker i denne prisklasse. 5 års stelgaranti på cyklen viser også at KTM tror på deres produkter. At KTM også tror på at denne model bliver populær, viser de også ved at de har hele 6 forskellige størrelser i denne model, således at man helt nøjagtig kan finde den størrelse som passer en. En opgave vi naturligvis vil være behjælpelig med. Kom og se den i butikken !! Vi har på billedet vist STRADA 1000 i SPEED udgaven, men kan naturligvis erhverves med racerstyr til samme pris.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Tiagra 20-Speed eller 30-Speed
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 eller 50/39/30
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey OE
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport 23-622
Vægt: 9,3 Kg
Farve: Sort/Hvid/blå Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her
PRIS: 8199,-

KTM STRADA 2000 2014 LANDEVEJSRACER

KTM STRADA 2000 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM STRADA 2000 er KTM´stærkeste bud på en racercykel udført i "triple butted" aluminium. Triple Butted betyder at rør-profilerne som er brugt til fremstilling af raceren er strukket hele 3 gange, dette spare vægt på stellet og på cyklen generelt. Dette går ikke ud over stivheden på cyklen, idet rør-profilerne samtidig profileres. På STRADA 2000 finder vi alle de tekniske finesser som findes på en aluminiumsstel.
- Flex-blade: Smalle og let buede sadelstræbere som under kørslen "flexer" en smulle og derved opnåes bedre kørekomfort.
- Internal Cabelrouting: Indvendig kabelføring giver raceren et mere enkelt og minemalistisk udseende på raceren.
- Triple Butted Alu: 3 gange strukket rørprofiler som giver en lettere cykel.
- Tapered Steering: Konisk kronrør og gaffel giver en mere styrestabil cykel og spare vægt.
En komplet Shimano 105 20 eller 30-Speed geargruppe er monteret, og må anses for en af de mest driftsikre i denne prisklasse, hvis ikke DEN bedste til prisen. Det er i hvertfald vores opfattelse hos Alexandersen Cykler, og dækker langt hen ad vejen de fleste motionscyklisters behov. STRADA 2000 er udført i højglans lakering. Som det også ses på komponentlisten nedenunder er det gode dele som sidder på denne racer.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 20/30-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 - 50/39/30
Hjul: Shimano WH-RS11
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey OE
Sadel: Sellé Italia X1
Dæk: Continental Grand Prix SL
Vægt: 8,9 Kg
Farve: Hvid/Sort/Rød højglans
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 10.499,-

KTM CARBON RACERCYKLER 2014

KTM har for os at se lavet en geni-streg med deres 2014 carbon landevejs modeller. I forholdet til sidste år hvor KTM havde 2 forskellige carbon modeller (Strada & Revelator) har man til 2014 valgt at lade deres Top-racer REVELATOR gå igennem hele deres program. Dette betyder at man allerede ved køb af den billigeste carbonracer får samme udseende og form samt features som hvis man valgte den dyreste i KTM programmet. KTM har i 2013 sponsoreret Pro-Continental holdet Bretagne-Seché med cykler som i form og funktion svarer til fx. REVELATOR 3300 som ses nedenunder. Eneste forskel en carbon materialet brugt på rammen. KTM REVELATOR PRIME og KTM REVELATOR PRESTIGE har det som KTM kalder PREMIUM CARBON fibrer i forholdet til resten af REVELATOR modellerne. Et carbon materiale der er rettet mod den professionelle landevejsrytter, eller ihvertfald konkurrence rytteren som søger den ultimative stive stivhed i rammen og ikke fokusere på komfort af nogen art. Alle andre REVELATOR modeller er udført i PERFORMANCE carbon fibrer men er stadigvæk en meget seriøs carbon racer. Dette ses også ved at alle REVELATOR er klargjort til en elektronisk geargruppe hvis den mekaniske geargruppe på et tidspunkt skulle udskiftes. Dette betyder i alt sin enkelthen at rammen er fremtidssikret.


KTM REVELATOR 3300 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator 3300 2014 hos Alexandersen Cykler
Som skrevet i indledning omkring KTM carbon cykler har den Østrigske producent lavet et genialt træk i deres 2014 program ved at lade den samme carbonracer gå igen gennem hele udstyrsrækken og det til stor glæde for kunderne. Det betyder at du selv ved KTM billigste carbonracer kører på samme stel som på den absolut dyreste. Der er blot en mindre forskel på de carbon fibrer brugt. Performance carbon kalder KTM det carbon fiber brugt på denne KTM REVELATOR 3300 som er spækket med de rigtige detaljer som forventes på en god carbon omend er det meget overraskede at finde på en racer til denne pris. Indvendig kabelføring-DI2 klargjort-Konisk kronrør-Press-fit lejer og carbon geardrop finder du allerede her. REVELATOR 3300 leveres i 2 forskellige gear opsætninger, enten med 20 eller 30 gear efter eget ønske. Læs den flotte test af cyklen fra Bike-advisor og overbevis dig selv om at denne racer er et godt køb. Klik her
Ramme: KTM Revelator Performance Carbon (Dual ramme til mekanisk & elektronisk)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Tiagra 20/30-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 Press fit lejer
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: KTM Line Road Alu
Frempind: KTM Line AS
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 8,8 Kg
Farve: Sort/Rød /Hvid højglans
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 11.999,- (Samme pris for 20 og 30 speed)
KTM REVELATOR 3300 Carbon 2014 hos Alexandersen Cykler
Flot KTM REVELATOR 3300 i Rød/Sort/Hvid højglans


KTM REVELATOR 3500 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator 3500 2014 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR 3500 er andet bud i programmet af REVELATOR cabon racer som igen er udstyret med en komplet geargruppe fra Shimano 105 som er blandt de mest driftsikre på markedet overhovedet. Langtids tests viser at Shimano 105 gruppen er den mest slidstærke gruppen på markedet sammenholdt med prisen. REVELATOR 3500 leveres med både 20 og 30 gear. Det koniske kronrør som går fra 1 1/4 til 1 1/8" giver dig ud over en lettere og stivere forgaffel en mere styrestabil racer end hidtil. Med sine blot 7,9 kg er vægten blot et lille kilo fra minimumsvægten for en racercykel som skal bruges til konkurrence brug hvilket er ganske imponerende prisen taget i betragtning. Farve kombinationen er den "klassiske" KTM farve.
Ramme: Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105 5750 komplet
Kranksæt: Shimano 105 50/34 eller 50/34/30 Press fit lejer
Hjul: Mavic Aksium
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Comp 4-Axis
Sadel: Sellé Italia Flow
Dæk: Mavic Aksion
Vægt: 7,9 Kg
Farve: Sort/Orange/Hvid højglans
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 13.499,- (Samme pris for 20 og 30 speed)
KTM Revelator 3500 2014 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator 3500 i de for firmaet så klassiske farver Sort/Hvid/Orange højglans
KTM Revelator 3500 2014 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator 3500 2014 hos Alexandersen Cykler
Kronrør og forgaffel går nærmest i et med hinanden både i udformning og farve.

KTM REVELATOR 4000 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator 4000 hos Alexandersen Cykler
KTM Revelator 4000
tror vi hos Alexandersen Cykler bliver blandt de mest solgte i 2014. Primært pga. at vi her på den ene af de to forskellige udgaver støder på det helt nye Shimano Ultegra 6800 22-Speed monteret på en fantastisk ramme. At KTM selv tror på denne model viser de ved at tilbyde den i 2 forskellige gear opsætninger. En udgave som skrevet med Shimano Ultegra 6800 22-Speed og til dem som skal forcere de højeste bjerg tilbydes en 30-Speed udgave monteret med Shimano Ultegra 6700 med triple garniture. På begge modeller sidder et fornuftigt hjulsæt til prisen, for ofte er det der producenten spare på krudtet og derved holder udsalgsprisen nede. Og ser vi på netop udsalgsprisen og vægt sammeholdt med de komponenter som sidder på denne cykel og derefter sammenligner dem med andre cykelmærker på markedet, bliver denne KTM racer meget svær at slå på alle parametrer man sammenligner på. Det matt gule farve som kan ses på "live" billedet nedenunder giver et flot og stilfuldt udtryk på på denne racer. Som på alle REVELATOR modellerne er denne udgave en dual ramme der kan monteres med både mekanisk og elektronisk gearsystem.

Ramme: KTM Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed eller 30-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34/ Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R24 Spline
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Pro 4-Axis
Sadelpind: Ritchey Comp 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix SL
Sadel: Fizik Ardea
Farve: Sort/Grå/Flou gul matt
Vægt: 7,8 Kg
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 15.999,-
KTM REVELATOR 4000 hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR 4000 fotograferet under EUROBIKE 2013
KTM REVELATOR 4000 hos Alexandersen Cykler

REVELATOR 4000 kan leveres med Shimano 20/30 gear alt efter behov.

KTM REVELATOR 5000 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator 5000 2014 hos Alexandersen Cykler

Som er rigtig godt alternativ til KTM REVELATOR 4000 som ses ovenover tilbydes en REVELATOR 5000 som også er udstyret med det nye Shimano Ultegra 6800 22-speed men med bedre udstyrskomponenter monteret. Samtidig tilbydes denne udgave i en stærk højglans lakering som alternativ til matt lakeringen på REVELATOR 4000. Opgraderingen på denne model ses på et bedre hjulsæt/dæk og sadel. Dette betyder naturligvis en lidt højere udsalgpris, men stadigvæk til en meget fornuftig pris som vi kan stå 100 % indefor. Farven er klassisk sort/hvid højglans dette betyder at denne model ikke vil gå "af mode" hvis man på tænker et evt videre salg af cyklen ud i fremtiden.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 6800 22-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Ultegra 50/34 klinge/ Press fit lejer
Hjul: Mavic Ksyrium Equipe S23 WTS
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team KT-5
Sadel: Fizik Antares
Dæk: Mavic Yksion Comp
Vægt: 7,6 Kg
Farve: Sort/Hvid/Rød højglans
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 17.999,-
KTM Revelator 5000 hos Alexandersen Cykler

En klassisk flot Sort/Hvid højglans pryder denne REVELATOR 5000

KTM REVELATOR ELITE CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator Elite 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR ELITE
løfter sig igen til et højere niveau end forgængeren, igen primært på gearsystemet hvor de første Dura Ace 9000 komponenter har sneget sig ind på cyklen. Er du til Shimano gear kommer du her utrolig tæt på perfekte gearskifte på denne REVELATOR model. Med en blanding af Shimano Ultegra og Dura Ace vil dine gearskift kører som et urværk og giver dig utrolig glæde på dine cykelture. At KTM ikke går på krompromis med deres komponenter ses også på de Continental Grand Prix 4000 S som er monteret på DT Swiss hjulene. Dækket er kåret til det bedste allround dæk på markdet i flere seriøse tests, og hvem gider og stå med en punktering ude på landevejen fordi producent skulle ramme en bestemt udsalgpris ? Det sker ikke på en KTM racer. Er du til de klassiske KTM farver Orange/Sort/Hvid rammer denne flotte racer helt plet. Det samme gør prisen. Vægten siger blot 7,3 kg
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 6800/ Dura Ace 9000 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34 Press fit lejer
Hjul: DT SWISS R23 Spline
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team KT
Sadelpind: KTM Team SP
Dæk: Continental Grand Prix 4000S
Sadel: Sellé Italia SLS XC Flow
Vægt: 7,3 Kg
Farve: Sort/Grå/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 20.499,-

KTM REVELATOR ELITE DI2 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator Elite 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR ELITE DI-2 er første bud på en racer med elektronisk gearsystem monteret. Stellet er helt det samme som REVELATOR ELITE blot med den elektroniske udgave monteret på cyklen. Mange købere har indtil videre være lidt tilbageholdende med køb af racercykler med den elektroniske geargruppe monteret, men på 2014 udgaverne er dette gearsystem endnu engang forbedret i forholdet til det gamle Ultegra 6770 system og samtidig opgraderet til 11 klinger på bagerste kassette som på Dura Ace udgaven. En meget klog og elegant detalje på denne model er at batteriet til det elektronisk skifte er "gemt" væk og ligger beskyttet inde i cyklens sadelrør !!
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra DI2 Elektronisk
Kranksæt: Shimano Ultegra Compact 50-34 Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R24 Spline
Styr: KTM Team TM Road
Frempind: KTM Team KT
Sadelpind: KTM Team SP 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix 4000S
Sadel: Sellé Italia SLS XC
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Sort/Grå/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 23.499,-


KTM REVELATOR MASTER CARBON 2014 LANDEVEJSRACER
KTM Revelator Master 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR MASTER er som navnet antyder en sand mester når det kommer til både stel og geargruppe. En komplet Shimano Dura Ace 9000 geargruppe er monteret på denne model. Ultimativ præcision og en meget lav vægt er det som tegner denne fantastiske geargruppe. Det proffesionelle felt gør brug af denne gruppe som for mange er uovertruffen. Cyklen er den som er bedst udstyret når man holder fokus på at den er bygget på det som KTM kalder PERFORMANCE fiber. Et fiber materiale som har en høj stivhed, men hvor der også er skævet til komforten på cyklen. Altså henvender denne racer sig til Super motionisten som ønsker sig et af de bedste gearsystemer på markedet. En vægt på blot 7,0 kg fortæller os at dette er en ultra let cykel som blot ligger 200 gram fra UCI kravene om en minimumsvægt på cyklen. Dette meget kendte og testede Ksyrium Elite hjulsæt fra Mavic giver cyklen prikken over i´et
Ramme: KTM High-end PERFORMANCE Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59

Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 Compact 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium Elite S23 WTS
Styr: KTM Team TM14
Frempind: KTM Team KT-5
Sadelpind: KTM Team SP 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro Griplink
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 7.0 Kg
Farve: Sort/Hvid/Blå
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 28.999,-

KTM REVELATOR MASTER 2014 hos Alexandersen Cykler
En af de nye flotte farve på de nye REVELATOR modeller Sort/Blå/Hvid matt

KTM REVELATOR PRIME CARBON 2014 LANDEVEJSRACER

KTM Revelator Prime 2014 hos Alexandersen Cykler
Med KTM REVELATOR PRIME støder vi ind i den næstbedste racercykel i hele KTM 2014 programmet. REVELATOR PRIME er den første i rækken af carbon cykler hvor stellet er bygget af det som KTM kalder "Premium" fiber. Et fiber materiale som henvender sig til konkurrencerytteren eller den meget seriøse motionsrytter hvor kun det bedste er godt nok. Denne racer har fokus på en maximal stivhed i stellet og ikke så meget på komfort. Det gøres dog alligevel til en behagelig oplevelse når KTM vælger en 27,2 m/m carbon sadelpind til denne racer. På denne top-racer er intet overladt til tilfældighederne og udstyret med en komplet Shimano Dura Ace gruppe samt meget lette hjul fra franske Mavic bliver det til KTM´letteste racer i programmet med kun 6,55 kg hvilket ligger unden UCI minimumsgrænsen. Styr-Frempind og Sadelpind er noget af den bedste fra Ritchey hvilket er med til at holde vægten på dette magiske tal.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium SLS23 WTS
Styr: Ritchey  WCS Carbon curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis Carbon
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro griplink
Sadel: Selle italia SLR Flow
Vægt: 6,55 kg
Farve: Sort/Hvid/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 38.999,-

KTM REVELATOR PRESTIGE DI-2 CARBON 2014 LANDEVEJSRACER

KTM PRESTIGE DI2 2014 hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR PRESTIGE DI-2 er den ultimatime landevejsracer ikke kun hos KTM men ligger også blandt de bedste på markedet overhovedet. KTM er cykelsponsor for Continental holdet Bretagne-Seché og har 2013 deltaget i mange af de store endagsløb i Europa, bla i brostens klassiskeren Paris-Roubaix. Til disse løb har rytterne haft REVELATOR PRESTIGE DI-2 til rådighed. I 2013 har den elektroniske top-gruppe fra Shimano været forbeholdt det proffesionelle felt, men nu er denne gruppe blevet tilgængelig på bla denne REVELATOR. Som på REVELATOR ELITE modellen har denne model skjult batteriet til geargruppen i sadelrøret, til dels for at det nu sidder mere beskyttet, men også fordi det visuelt ser bedre ud. Visuelt er REVELATOR PRESTIGE en "perle" fordi den har et enkelt og tidsløst udseende og design der gør at vil være en flot racer mange år ud i fremtiden. De flotte højprofilshjul MAVIC COSMIC CARBONE SLE sætter prikken over i´et og fuldender denne top-racer fra KTM. Også på denne ramme er der tale om det såkaldte "Premium" carbon fiber som giver maximal stivhed i rammen.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 DI-2 22-Speed
Hjul: Mavic Cosmic Carbone SLE-C
Styr: Ritchey  WCS Carbon curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis Carbon Matrix
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m (Batteri i sadelpinden)
Dæk: Mavic Yksion Pro griplink
Sadel: Selle italia SLR Flow
Vægt: 6,75 kg
Farve: Sort/Hvid/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 52.499,-

Vi opdaterer løbende siden og har du lyst til at læse mere om KTM cykler kan du besøge deres meget informative hjemmeside ved at klikke her
 

PRISLISTE 2014 Gældende fra 1. OKT 2013    
       
ALUMINIUMSRACER: GEARGRUPPE HJULSÆT PRIS
       
STRADA 800 Shimano Sora 18-Speed Ambrosio Elan 6699,-
       
STRADA 800 SPEED Shimano Sora 18-Speed Ambrosio Elan 6699,-
       
STRADA 1000 Shimano Tiagra 20-Speed Shimano R501 8199,-
       
STRADA 1000 SPEED Shimano Tiagra 20-Speed Shimano R501 8199,-
       
STRADA 2000 Shimano 105 20-Speed Shimano RS11 10.499
       
CARBONRACER:      
       
REVELATOR 3300 Shimano Tiagra 20-Speed Shimano R501 11.999
       
REVELATOR 3500 Shimano 105 20-Speed Mavic Aksium 13.499
       
REVELATOR 4000 Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R24 15.999
       
REVELATOR 5000 Shimano Ultegra 22-Speed Mavic Ksyrium Equipe 17.999
       
REVELATOR ELITE Shimano DA/Ultegra 22-Sp DT Swiss R23 20.499
       
REVELATOR ELITE DI2 Shimano Ultegra 22-Speed DT SWISS R24 23.499
       
REVELATOR MASTER Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R23 Spline 28.999
       
REVELATOR MASTER Shimano Dura Ace 22-Sp Mavic Ksyrium Elite 28.999
       
REVELATOR PRIME Shimano Dura Ace 22-Sp Mavic Ksyrium SL 38.999
       
REVELATOR PRESTIGE DI2 Shimano Dura Ace DI2 22-Sp Mavic Cosmic Carbone 52.499


 

Kontakt BOX ELEMENT

Kontakt Alexandersen Cyklers her

LogBuy