KTM

KTM Cykler hos Alexandersen Cykler Assens

KTM hos Alexandersen Cykler

Det er med stor glæde at vi hos Alexandersen Cykler som en af de få i Danmark og på Fyn kan tilbyde forhandlingen af KTM Racercykler.
KTM er primært kendt fra motorcykelindustrien, men den proffesionalisme og kvalitet som man er kendt for her, er viderebragt til cykel delen af firmaet.
At KTM tager deres cykler alvorligt fortæller et meget bredt cykeludvalg en tydelig historie om.
Her er alt fra Race, MTB, Downhill, Trekking og fritidscykler og du kan evt klikke på logoet i toppen, så bliver du ledt direkte ind på det store cykelprogram.
KTM er ikke en "metervare" som bare bliver produceret på livet løs, men laver et vis antal produtioner pr år.
Til gengæld kan du blive ejer af et kvalitetprodukt som vil få mange hoveder til at dreje når du kommer kørende. Oven i hatten er de lave priser ret imponerende, når du sammenligner andre cykelproducenter.
KTM går ikke på kompromis med komponenterne for at holde priserne nede, ingen billige kranksæt, dæk eller hjulsæt er KTM´filosofi. Det er kendte kvalitetsmærker hele vejen rundt, og på trods af det er priserne rigtig gode sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi hos Alexandersen Cykler forhandler nu på 5 år KTM cykler og den Østrigske cykelproducent lever helt op til vores kunders forventninger og for os mere til. Det er med stor fornøjelse at vi endnu engang kan tilbyde de flotte cykler i butikken.
Lad dig inspirere her på vores side at de flotte billeder og omtaler at KTM programmet, og kig ind i butikken for en prøvetur ! Vi glæder os til at forkæle dig med noget helt unikt til en virkelig skarp pris hele vejen rundt.

Følg med på KTM side på FACEBOOK klik på logo:

 

KTM FACEBOOK
 

KTM Strada Racercykel 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 800 ALUMINIUM 2017

 

KTM STRADA 800 Landevejsraceren er KTM´ flotte og seriøse bud på en "begynderracer" eller i hvertfald første "skud" på stammen hvad angår racercykler. Som tidligere antydet går KTM ikke på kompromis når de fremstiller cykler, og ej heller når de vælger hvilket udstyr som skal placeres på de forskellige udgaver og modeller. Mange cykelproducenter idag springer over hvor gærdet er lavest når det kommer til at vælge udstyr på deres modeller. Det vil i alt sin enkelthed sig at man fx monterer billige kranksæt og billige dæk for at holde udsalgsprisen nede. Men IKKE KTM !!! hos den østrigske producent er det ALTID gode Shimano komponenter, og hvorfor ikke få de bedste komponenter til den laveste pris. Shimano Sora 18-Speed pryder denne flotte Orange/Sort farvede racer, geargruppen er blevet voldsomt forbedret i forholdet til tidligere, bla er kranksættet nu med gennemgående aksel, hvilket giver et meget stivere og mere nøjagtigt kranksæt til glæde for køberen. STRADA 800 tilbyder vi også i en så-kaldt FLAT-BAR udgave til dem som ikke ønsker racerstyr, men blot et almindeligt flat styr til oprejst kørestilling. Denne udgave kaldes KTM STRADA 800 SPEED og kan erhverves for samme beløb som raceren. STRADA 800. SPEED-udgaven henvender sig ofte til de cyklister som måske ikke går så meget op i udstyr som cykeltøj-sko-briller-hjelm osv, men som søger farten i en racer et par gange om ugen efter arbejde. Et absolut godt køb til prisen.

Ramme: KTM Aluminium AL6061 Double Butted
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Sora Compact 50/34 18-Speed
Kranksæt: Shimano Sora 50/34
Hjul: KTM Line Road - Shimano Claris nav.
Styr: KTM Line Road HB-TM12
Frempind: KTM Line AS
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 10,2 Kg
Stelstørrelser: 49-52-55-57-59
Farve: Orange/Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 7099,-

Læs mere om Flatbar udgaven ved et klik her.

 

KTM Strada 1000 2017 racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 1000 ALUMINIUM 2017

 

KTM Strada 1000 raceren har i en del år været blandt de mest solgte aluminium racer i KTM programmet, primært pga "Money for Value" effekten på denne racer, men også fordi raceren rammer en pris som tiltaler mange førstegangs købere som ikke vil købe for billigt og ej heller for dyrt. Stellet er fremstillet i double-butted aluminium med "Smooth-welded svejsninger som løfter finishen af racercyklen væsentligt. Forgaflen er ny designet og stadigvæk udført i carbon, formen på gaflen giver racercyklen et mere "aerodynamisk" udseende. Gearsystemet er den helt nye Shimano Tiagra geargruppe med 20-Speed gear, og som giver dig mange tusinde kilometer uden problemer. Prikken over i´et er at KTM som altid bruge gode Continental dæk på et Shimano R501 hjulsæt og Ritchey komponenter monteret på cyklen, og dette er blandt andet med til adskille sig fra andre konkurrende cykelmærker i denne prisklasse. 5 års stelgaranti på cyklen viser også at KTM har tillid til deres produkter. At KTM også tror på at denne model bliver populær, viser de også ved at de har hele 6 forskellige størrelser i denne model, således at man helt nøjagtig kan finde den størrelse som passer en. En opgave vi naturligvis vil være behjælpelig med.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Double- Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Shimano Tiagra 4700 20-Speed
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 Compact
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: KTM Line HB-TM12
Frempind: KTM Line AS
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport 23-622
Vægt: 9,8 Kg
Stelstørrelser: 46-49-52-55-57-59
Farve: White/Black/Red

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 8599,-

 

KTM Strada 2000 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 2000 ALUMINIUM 2017

KTM STRADA 2000 er KTM´stærkeste bud på en racercykel udført i "triple butted" aluminium. Triple Butted betyder at rør-profilerne som er brugt til fremstilling af raceren er strukket hele 3 gange, dette spare vægt på stellet og på cyklen generelt. Dette går ikke ud over stivheden på cyklen, idet rør-profilerne samtidig profileres. På STRADA 2000 finder vi alle de tekniske finesser som findes på en aluminiumsstel.
- Flex-blade: Smalle og let buede sadelstræbere som under kørslen "flexer" en smulle og derved opnåes bedre kørekomfort.
- Internal Cabelrouting: Indvendig kabelføring giver raceren et mere enkelt og minemalistisk udseende på raceren.
- Triple Butted Alu: 3 gange strukket rørprofiler som giver en lettere cykel.
- Tapered Steering: Konisk kronrør og gaffel giver en mere styrestabil cykel og spare vægt.
Den pålidelige Shimano 105 22-Speed geargruppe er monteret, og må anses for en af de mest driftsikre i denne prisklasse, hvis ikke DEN bedste til prisen. Det er i hvertfald vores opfattelse hos Alexandersen Cykler, og dækker langt hen ad vejen de fleste motionscyklisters behov. STRADA 2000 er udført i en flot Matt lakering og som det også ses på komponentlisten nedenunder er det gode dele som sidder monteret på denne racer over hele linien.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 5800 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 5800 50/34 klinge
Hjul: Fulcrum Racing Sport
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey OE
Sadel: Sellé Italia X1
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 8,9 Kg
Stelstørrelse: 46-49-52-55-57-59
Farve: Black/Orange/White Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 10.999,-

 

KTM CARBON RACERCYKLER 2017

KTM har de tidligere år koncentreret sig rigtig meget om deres mountainbike-program og har derfor haft knap så mange racercykel at byde på i deres program som mange kunne have ønsket. Efterspørgslen har været der og det har KTM i den grad lyttet til hvilket gør at KTM i 2017 programmet kan tilbyde hele 15 forskellige racercykler i carbon. Modellerne går under samme navn nemlig REVELATOR som så igen deler sig i 2 forskellige ramme-kits. Den klassiske REVELATOR med Performance Carbon fiber og REVELATOR med Premium fiber. På sidst nævnte model er de brugte carbon fiber lidt lettere og i en sammensætning som er rettet mere mod konkurrence kørsel end Performance fiberne som har en blend som tilgode ser stivhed og komfort til de lange ture. Hvilken REVELATOR der passer til dig hjælper vi dig gerne med at finde ud af og ind til da kan du læse om den enkelte REVELATOR model nedenunder.

 

KTM Revelator 3300 2017 Carbon racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Racercykler hos Alexandersen Cykler

"Live" billede af KTM Revelator 3300 2017

KTM REVELATOR 3300 CARBON 2017

Racercykler udført i carbon har længe været blandt de mest populære materialer til produktion at racercykelstel men ofte er det økonomien der sætter grænsen for om den enkelte rytter vælger en aluminiumsudgave eller en udgave i carbon. KTM har dog valgt at tilbyde en Carbon Performance model i en rigtig prisstærk model som er udstyret med et godt Shimano 105 gearsystem og er nærmest komplet på alle poster. Performance carbon kalder KTM det carbon fiber som er brugt på denne KTM REVELATOR 3300 og som er spækket med de rigtige tekniske detaljer som forventes på en god carbon omend er det meget overraskede at finde på en racer til denne pris. Indvendig kabelføring- Stel DI2 klargjort-Konisk kronrør-Press-fit lejer og carbon geardrop finder du allerede her. Stellet på indgangsmodellen er altså helt identisk med stellet brugt på REVELATOR 6000 (28.899,-) hvilket forviser dig om at kvaliteten på denne REVELATOR 3300 er helt i top.
Ramme: KTM Revelator Performance Carbon (Dual ramme til mekanisk & elektronisk)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105 5800 22-Speed
Kranksæt: Shimano RS500 50/34 Press fit lejer
Hjul: Shimano WH-RS010
Styr: KTM Line HB-TM12
Frempind: KTM Line AS
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Grand Prix SL

Vægt: 8,6 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59
Farve: Carbon/White/Red

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 13.299,-

 

KTM Revelator 3500 2017 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator 3500 med komplet Shimano 105 gear.

KTM Revelator 3500 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator 3500 som den ser ud i 2017 udgaven.

KTM REVELATOR 3500 CARBON 2017

KTM REVELATOR 3500 er andet bud i programmet af REVELATOR cabon racer som er udstyret med en komplet Shimano 105 11-Speed geargruppe som er blandt de mest driftsikre på markedet overhovedet. Langtids tests viser at Shimano 105 gruppen er den mest slidstærke gruppe på markedet sammenholdt med prisen. REVELATOR modellen er med Compact kranksæt med 50/34 klinge og bag kasette med 11-32 hvilket giver rytteren et stort spillerum uanset hvilket terræn man kører i. Fulcrum hjulet komplimentere geargruppens kvalitet rigtig godt og samlet set er denne racer et rigtig godt fornufts køb og med de helt rigtige KTM farver.
Ramme: Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105 5800 komplet 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 Press fit lejer
Hjul: Fulcrum Racing Sport
Styr: KTM Team Line
Frempind: KTM Team Line
Sadel: Sellé Italia SL Flow
Dæk: Continental Grand Prix SL 25 m/m
Vægt: 8,3 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59
Farve: Orange/Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 14.999,-

 

KTM Revelator  Racercykel 4000 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR 4000 CARBON 2017

KTM Revelator 4000 tror vi hos Alexandersen Cykler rigtig meget på i 2017.  Primært pga den nye Marseilleblue farve og gearsystemet hvor vi her støder på en komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed geargruppe som er monteret på en fantastisk ramme til en ultra skarp pris. Shimano Ultegra er uden tvivl den mest solgte geargruppe på en racercykel overhovedet og derfor er markedet at racercykler med denne geargruppe utrolig bred. Konkurrencen på disse cykler er derfor skarp og man skal som køber kigge helt ned i de små detaljer for at finde forskellen. Mange cykelproducenter lader sig friste til uoriginale komponenter som billigere bremser eller kranksæt i kampen om at ramme den skarpeste pris på markedet. Sådan er det IKKE med KTM cyklerne som sværger til rene Shimano gearsystemer og originale komponenter og samtidig tilbyder man en meget skarp udsalgspris til kunderne. Revelator 4000 her er ingen undtagelse for hvor finder man en konkurrendedygtig carbonracer i en 2017 model med en komplet Shimano Ultegra gruppe og gode Mavic hjul til 17.499,- ??? Det gør man lige her..! Vi tør godt love at dette er et af markedets bedste køb.
Ramme: KTM Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34 Klinge- Press fit lejer
Hjul: Mavic Aksium
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Pro 4-Axis
Sadelpind: Ritchey Comp 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix SL
Sadel: Sellé Italia SL Flow
Farve: Marseilleblue/White/Blue
Vægt: 7,8 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 17.499,-

 

KTM Revelator 5000 2017 Racercykel hos Alexandersen Cykler

REVELATOR 5000 2017 i de klassiske KTM farver Orange-Sort-hvid

KTM Revelator 5000 DI2 2017 hos Alexandersen Cykler

Revelator 5000 med elektronisk Ultegra Di2 gear til 23.499,- Læs om denne racer cykel et klik her.

KTM REVELATOR 5000 CARBON 2017

Som er rigtig godt alternativ til KTM REVELATOR 4000 tilbydes en REVELATOR 5000 som er udstyret noget bedre end 4000-modellen. Bla finder vi opgraderingerne på et lækkert Mavic Cosmic Elite hjulsæt og Continental GP4000 dæk.. Farven er klassiske KTM farver med Orange-Sort-Hvid højglans. Shimano Ultegra 22-Speed geargruppen er komplet og raceren her henvender sig til den seriøse rytter som kører mange gange om ugen og bare gerne ønsker noget udstyr som virker upåklageligt hver gang. Det ultra lette carbon stel er en af grundene til at vægten blot lander på 7,7 kg når REVELATOR ryger på vægten. Som noget nyt i 2017 programmet leveres REVELATOR 5000 og med en elektonisk ultegra geargruppe og DT Swiss hjulsæt til blot 23.499,- Klik på linket under billedet og få det fulde overblik.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 22-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Ultegra 50/34 klinge/ Press fit lejer
Hjul: Mavic Cosmic Elite
Styr: KTM Team Racebar
Frempind: KTM Team
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Dæk: Continental GP4000
Vægt: 7,7Kg
Farve: Orange/Sort/Hvid

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 19.499,-

 

KTM Revelator 6000 2017 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Revelator 6000 2017 hos Alexandersen Cykler

Her KTM Revelator 6000 2017 fotografet under Eurobike

KTM REVELATOR 6000 CARBON 2017

KTM REVELATOR 6000 løfter sig igen til et højere niveau end forgængeren, og her er det primært det semi højprofile hjulsæt DT SWISS R32 Spline og den nye Shimano Dura Ace 9100 geargruppe som tegner opgraderingen på denne Revelator model. Det højprofile hjulsæt øger aerodynamikken og dermed gennemsnitsfarten over længere distancer. Revelator 6000 tilbyder KTM med Compact kranksæt 50/34 og 11-28 11-Speed kassette som man kender den. Farven på Shimano Dura Ace geargruppen matcher rigtig flot farven på cyklen og giver den et flot helhedsindtryk. En komplet top-carbon racer som burde tilfredsstille "Supermotionisten" eller konkurrence køreren, og igen til en meget attraktiv pris samlet set.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Dura Ace 9100 22-Speed
Kranksæt: Shimano Dura Ace 9100 Compact 50/34 Press fit lejer
Hjul: DT SWISS R32 Spline TLC Semi højprofil 32 m/m
Styr: KTM Team Racebar
Frempind: KTM Team KT
Sadelpind: KTM Team SP
Dæk: Continental Grand Prix 4000
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Carbon/Orange/Grey Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 28.999,-

 

KTM Revelator Elite 2017 carbon racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR ELITE CARBON 2017

KTM REVELATOR PRIME er den første i serien med "det nye ramme design" hvor KTM har ny-tænkt REVELATOR stellet på ny og blandet dem med den nyeste teknologi på området som hele tiden er i udvikling. Vi har nedenunder listet op hvilke tekniske features som ligger gemt i dette ny udviklede stel.
Press-fit: Overdimenssioneret krankleje med højere stivhed end et klassisk leje med gevind.
Konisk kronrør: Overdimenssionerede lejer i kronrør som giver en mere styrestabil cykler og mere effekt.
Bottom brake: Bagbremse placeret under krankboks som giver bedre aerodynamik og bremseeffekt.
Konisk sadelrør: Højere kørekomfort og stærkere krankboks område.
Integreret kabelføring: Alle kabler og wire er ført indvendig i stellet. Giver bedre aerodynamik og mere enkelt udseende.
Integreret sadelklemme: Det længere udhæng af sadelpind giver højere komfort og bedre aerodynamik.
Dual ramme: Stellet kan monteres med både mekanisk og elektronisk geargruppe.
På denne model bruger KTM et andet carbon fiber en de vi hid til har stiftet bekendskab med nemlig Premium fiber. Dette fiber materiale har en lidt lavere vægt og en højere stivhed en det tidligere anvendte Performance fiber hvilket er grunden til at der på udviklingen af dette ramme-design er arbejdet med at tilfører mere kørekomfort hvilket man har brug for på de lange cykelture.
Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Hjul: DT Swiss R32 Spline
Styr: Ritchey WCS Curve
Frempind: Ritchey WCS
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix 4000 25 m/m
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 7,5 kg
Farve: Orange/Black/Cyan Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 23.499,-

 

KTM Revelator Master 2017 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR MASTER 2017

KTM REVELATOR MASTER CARBON 2017

KTM Revelator Master er en seriøs carbon racercykel som vægt og udstyrsmæssigt ligger ligger i den helt rigtige ende af skalaen. Igen bygget op omkring den nye Revelator ramme hvor ord som aerodynamik, integration og performance er de fokus områder man har arbejdet med på denne ramme. Tilsætter man så den opgraderede Shimano Dura Ace geargruppe og et godt hjulsæt fra Mavic så rammer man en vægt på blot 6,9 kg hvilket blot er 100 gram mere en UCI minimumskravet på 6,8 kg. Dette må så absolut siges at være godkendt hvilket også gør Revelator Master attraktiv både til konkurrence brug og til super motionisten. På denne Revelator er der virkelig også kræset for øjet især hvis man er til de klassiske sort/orange og hvide farver som er de "ægte" KTM farver.

Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9100 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium Elite
Styr: Ritchey WCS Curve
Frempind: Ritchey WCS
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion 25 m/m
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 6,9 kg
Farve: Carbon/White/Orange

PRIS: 34.499,-

Du kan læse mere om denne cykel ved et klik her.

 

KTM Revelator Prestige DI2 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR PRESTIGE DI2 2017

 

KTM REVELATOR PRESTIGE DI2 2017

Med KTM Revelator Prestige DI2 afsluttes serien af Revelator racercykler med Shimano gear. For PRESTIGE DI2 er Østrigernes bud på en absolut High-end racercykler som bruges at både nationale så vel som internationale teams over hele Europa. Lad det være sagt med det samme..Prestige har det hele..og lidt til for den sort/orange letvægtigs racer går "all-in" på alle parametre af cyklen. Elektronisk Dura Ace 9100 geargruppe fra Shimano med det nye "Super Compact" kranksæt på 52/36 tænder. DT Swiss RC38 Carbon hjulsæt. Indvendig kabelføring og asymetrisk kædestræbere er blot nogen af de nye spændende tiltag på denne unikke racercykel som blot vejer 7,0 kg Carbon fiberet brugt er igen Premium fiber som appellere til super motionisten eller konkurrence rytteren som ønsker maximal power ud på asfalten. For at få noget kørekomfort ind i denne lækre racer har KTM monteret 25 m/m Schwalbe One dæk og gjort sadelrøret konisk fra krankboks og opad. Denne top racer damper af eksklusivitet og stil og er ikke en racer du ser på hvert gadehjørne. Sammenligner du andre producenters top racer med Prestige DI2 modellen her og efterfølgende kigger på prisen er KTM raceren her så absolut interessant når du vælger din nye racer.
Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace DI2 9100 22-Speed
Hjul: DT Swiss RC38 Full Carbon Clincher
Styr: Ritchey WCS carbon curve
Frempind: Ritchey WCS carbon matrix
Sadelpind: Ritchey WCS carbon flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLR
Vægt: 7,0 kg
Farve: Orange/Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel klik her.

PRIS: 53.999,-

 

KTM Revelator M13 Force 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator M13 Force 2017 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Revelator M13 Force 2017 billede fra Eurobike 2016

KTM REVELATOR M13 FORCE 2017

KTM har gennem de sidste 3 år været cykelsponsor for det franske Pro-Continental hold Delko-Marseille Provence KTM hvilket har gjort at KTM Revelator og KTM generelt har slået sit navn fast i toppen blandt verdens bedste cykelmærker. Delko-Provence holdet har blandt andet danskeren Asbjørn Kragh Andersen på holdet og han sikrede bla en flot sejr til holdet i 2016 på denne flotte racercykel. I 2017 giver KTM dig muligheden for at kører på samme ramme og racercykel som det professionelle team kører på i 2017.

Team udgaven tilbydes i 3 forskellige versioner. Hvor første og billigste udgave er bygget op omkring den første Revelator ramme som blev præsenteret og de 2 andre modeller omkring den nye Revelator ramme.

KTM Revelator M13 Force som ses på billedet er bygget op med SRAM Force 22-Speed geargruppe og Mavic Aksium hjulsæt. Stelfarver og staferinger er som man finder dem på det franske cykelhold.

Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Sram Force 22-Speed
Hjul: Mavic Aksium
Styr: KTM Team
Frempind: KTM Team
Sadelpind: KTM Team 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 23 m/m
Sadel: Fizik Ardena
Vægt: 7,5 Kg.
Farve: Marseilleblue/Blue/White/Orange

Se de komplette specifikationer på denne cykel klik her.

 

PRIS: 18.999,-

 

KTM Revelator M13 RED 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR M13 RED 2017 CARBON

På 2. udgave af Team Replica udgaven finder vi nu den Revelator Carbon ramme som er 100 % identisk med den som Delko-Provence holdet vi kører på i kommende sæson. I designet af rammen har man haft fokuspunkter som aerodynamik, integration af bremser og output. For hvad nytter det at lave en let racercykel hvis ikke stivheden i rammen følger med. Det drejer sig i alt sin enkelthed om at få maximalt kraft ud på hjulet som frembringer den højere fart. Aerodynamik i form af en bagbremse som er placeret under krankboksen og leveret af Tektro. Med SRAM RED geargruppen er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Så hører du til dem som elsker cykler med SRAM gear så kunne denne flotte Team racer være noget for dig !!

Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Sram Red 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium Elite
Styr: Ritchey WCS Curve
Frempind: Ritchey WCS
Sadelpind: Ritchey WCS Link 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro Griplink 25 m/m
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 7 Kg.
Farve: Marseilleblue/Blue/White/Orange

Se de komplette specifikationer på denne cykel klik her.

PRIS: 34.999,-

 

KTM Revelator M13 Red E-Tap 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator M13 E-TAP 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator M13 RED E-TAP 2017 billede fra Eurobike 2016

KTM Revelator M13 E-TAP 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR M13 RED E-TAP 2017

På denne ægte "Team" udgave af en Revelator ville du ikke falde udenfor hvis du hoppede med ind i feltet når den passerede dig på ruten. For udgaven her svare til den ægte varer som Delko-Provence KTM teamet kører på. hjulsættet er af en anden type dog men ellers er de helt identiske. Revelator M13 RED E-TAP synes vi er en af de flotteste vi har set til dato. En racercykel er jo ikke kun et stel monteret med noget lækkert udstyr. For hvad nytter det hvis ikke udseendet rammer direkte i hjertet ?? Vi mener at KTM har gjort et flot arbejde med denne racercykel både med udseende og udstyr. Især med fokus på den nye eletroniske E-TAP gear fra SRAM. Vælger du denne model som din nye racercykel er du helt med på den nyeste teknologi og udvikling.

Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Sram Red e-Tap 22-Speed
Hjul: DT Swiss RC38 Full Carbon Clincher
Styr: Ritchey WCS Carbon Curve
Frempind: Ritchey WCS CF Carbon Matrix
Sadelpind: Ritchey WCS Carbon Flexlogic 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 23 m/m
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 6,85 Kg.
Farve: Marseilleblue/Blue/White/Orange

Se de komplette specifikationer på denne cykel klik her.

 

PRIS: 53.999,-

 

KTM Revelator Sky Blue 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR SKY BLUE 2017 CARBON

Indenfor de sidste år har en ny type racercykler set dagens lys. Racercykler med skivebremser istedetfor den klassiske klo-bremse som man normalt kender. Mange cykelproducenter har forsøgt sig med mere og mindre heldige udgaver og udviklingen på området er gået rigtig hurtigt hvilket har gjort at de "nye" modeller ret hurtig blev forældet. Til at starte med kunne racercykler med disc bremse kun leveres med mekaniske bremser, men nu har bla. Shimano lanceret en hydraulisk bremse som er integreret i det STI-skiftergreb som man normalt kender det. Udviklingen så langt at KTM i 2017 programmet inviterer kunderne ind i denne verden med 3 meget seriøse bud på en racercykel med hydrauliske skivebremser. REVELATOR SKY BLUE hedder først bud og er en videreudvikling af REVELATOR stellet og fremstillet af de bedst tilgængelige carbonfiber hos KTM som bla. findes på top-modellen REVELATOR PRESTIGE. Den helt store fordel ved en racer med hydrauliske skivebremser er bremseevnen og effekten af bremsen, fx. ved en lang nedkørsel fra et bjerg er bremse evnen konstant og let at betjene, og man skal ikke tænke på overophedning af bremsen. Geargruppen på REVELATOR SKY BLUE er Shimano 105 med det mekanisk/hydrauliske skiftergreb RS-R505 der sammen med det stærke hjulsæt fra DT Swiss giver dig en meget sikker kørsel på de lange ture på landevejen. En lille fiks detalje på stellet er den integrede sadelklemme som giver en flot overgang mellen stel og sadel. Mange mener at fremtiden ligger omkring racercykler med skivebremser, men danskerne er et konservativt folkefærd hvad angår dette, ligesom vi var det da den elektroniske geargruppe skulle integreres, men de fleste experter mener at det er vejen frem, så skal du være helt med fremme hvad den sidste nye teknik angår, kunne REVELATOR SKY BLUE været raceren for dig. Som man ser på flere og flere mountainbikes bliver en gennemgående stikaksel (Thruax) mere og mere almindelig på racercykler med skivebremser idag. Her står KTM heller ikke tilbage da man i begge hjul finder en 12 m/m stikaksel som sikre en højere stivhed i hjulet og en nøjagtig oplining mellem bremse og rotor for hver gang hjulet har været taget af.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 5800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R24 Spline Disc
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Comp
Sadelpind: Ritchey Comp 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SL Flow
Vægt: 8,6 Kg
Farve: Carbon/White/Cyan/Orange

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 20.499,-

 

KTM Revelator Sky Orange 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Prestige DI2 2017 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Sky Orange 2017 fra Eurobike 2016

KTM REVELATOR SKY ORANGE 2017 CARBON

Anden udspil i programmet af racercykler med hydrauliske skivebremser er denne flotte Revelator Sky Orange som er bygget op på det nyudviklede Revelator stel som KTM forventer sig særdeles meget af. En af de mange tekniske detaljer som man finder på Revelator modellerne med skivebremser er at hjulsættene nu monteres med de nye "Thurax" aksler som er en henholdsvis 12 og 15 m/m gennemgående stikaksel som skrues fast i for og bagstag. Ved denne manøvre opnåes et meget stivere hjul som reagere bedre og giver mere kraftoverførsel ud på baghjulet. En bonus er samtidig at man får en nøjagtig oplining af hjulene som ikke kæntrer og støder på bremseklodserne. Et fænomen som det fleste tidligere støtte på når man kørte med almindelige stikaksler. En genial løsning som efterhånden ses på flere og flere racercykler med skivebremser idag. Sammenligner vi modellen her med den lidt billigere Revelator Sky Blue få man for 4000 kr ekstra en komplet Shimano Ultegra geargruppe samt et bedre DT Swiss hjulsæt hvor man her også har muligheden for at køre "Tubless" altså uden slange i dækket hvis man ønsker. KTM holder også her stilen med gode udstyrs komponenter over hele linien og samlet set er REVELATOR SKY ORANGE en køb som har de sidste nye tekniske detaljer og en racer som du vil have glæde af mange år ud i tiden.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R24 Spline Disc 12 m/m "Thruax" system
Styr: KTM Team Racebar
Frempind: KTM Team
Sadelpind: KTM Team 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 7,9 Kg
Farve: Orange-Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 23.499,-

 

KTM Revelator Sky DI2 Black 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Sky DI2 2016 hos Alexandersen Cykler

Close-up foto af Revelator Sky DI2 Black fra Eurobike

KTM REVELATOR SKY DI2 CARBON 2017

KTM REVELATOR SKY DI2 BLACK afslutter perlerækken af carbon racercykler hos KTM hvor den Østrigske producent har tryllet denne elektrisk/hydrauliske udgave frem. Forklaringen er at Shimano nu har udviklet et skiftergreb som skifter gear elektronisk og bremser hydraulisk som man kender det fra klassiske skivebremser. Dette er sidste nye "skrig" indenfor dette område for fremtiden ligger begge steder og efterspørgslen er stigende. Vedligeholdelsen på denne racer er utrolig lav. Lad batteriet op, smør kæden.. KØR..! Optisk set er alle kabler og wire gemt godt væk ad vejen.. trukket indvendig i stellet og det samme er batteriet som driver for og bagskifteren. Her har Shimano fundet plads i sadelrøret.. elegant og nemt. Den grå/sorte farve kombination på stellet passer perfekt til den grå farve på Shimano geargruppen samt de semi høje hjulsæt fra DT Swiss med gennemgående 12 m/m stikaksler. At denne flotte racercykel har det hele og er et studie i innovation ses også ved at REVELATOR SKY DI2 BLACK er blevet kåret til "Race bike of the year 2015" hvilket egentlig ikke overrasker os men blot underbygger vores udsagn om at KTM Revelator racercyklerne måske er nye på det danske markedet, men at kvaliteten er i top over hele linien uden at priserne på nogen måde stikker af.
Ramme: KTM High-end PERFORMANCE Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra DI2 6870 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R23 Spline Disc
Styr: KTM Team Racebar
Frempind: KTM Team
Sadelpind: KTM Team 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe Pro One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLR Lite Flow
Vægt: 8 Kg
Farve: Carbon-Grey Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her.

PRIS: 31.499,-

 

Vi opdaterer løbende siden og har du lyst til at læse mere om KTM cykler kan du besøge deres meget informative hjemmeside ved at klikke her.

PRISLISTE 2017 - Gældende fra 1. OKT 2016

(Er du på mobilen? Så scroll, på tabellen, mod højre eller venstre for at se mere)

ALUMINIUMSRACER: GEARGRUPPE HJULSÆT PRIS
STRADA 800 Shimano Sora 18-Speed KTM Line Road 7099
STRADA 800 SPEED Shimano Sora 18-Speed KTM Line Road 7099
STRADA 1000 Shimano´Tiagra 20-Speed Shimano R501 8599
STRADA 2000 Shimano 105 22-Speed Fulcrum RC Sport 10.999
       
CARBONRACER:      
REVELATOR 3300 Shimano 105 22-Speed Shimano WH RS010 13.299
REVELATOR 3500 Shimano 105 22-Speed Fulcrum Racing Sport 14.999
REVELATOR 4000 Shimano Ultegra 22-Speed Fulcrum Racing Sport 17.499
REVELATOR 5000 Shimano Ultegra 22-Speed Mavic Cosmic Elite 19.499
REVELATOR 5000 DI2 Shimano Ultegra DI2 22-Speed DT Swiss R24 Spline 23.499
REVELATOR 6000 Shimano Dura Ace 22-Speed DT Swiss R32 Spline 28.999
REVELATOR ELITE Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R23 Spline 23.499
REVELATOR MASTER Shimano Dura Ace 22-Speed Mavic Ksyrium Elte 34.499
REVELATOR PRESTIGE DI2 Shimano Dura Ace DI2 22-Sp DT Swiss RC38 FC 54.999
REVELATOR M13 FORCE SRAM Force 22-Speed Mavic Aksium 18.999
REVELATOR M13 RED SRAM Red 22-Speed Mavic Ksyrium Elite 34.999
REVELATOR M13 E-TAP SRAM Red E-Tap 22-Speed DT Swiss RC38 FC 53.999
REVELATOR SKY BLUE Shimano 105 22-Speed DT Swiss R24 Spline 20.499
REVELATOR SKY ORANGE Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R24 Spline 23.499
REVELATOR SKY DI2 Shimano Ultegra DI2 22-Sp DT Swiss R23 Spline 31.499