KTM

KTM Cykler hos Alexandersen Cykler Assens

KTM hos Alexandersen Cykler

Det er med stor glæde at vi hos Alexandersen Cykler som en af de få i Danmark og på Fyn kan tilbyde forhandlingen af KTM Racercykler.
KTM er primært kendt fra motorcykelindustrien, men den proffesionalisme og kvalitet som man er kendt for her, er viderebragt til cykel delen af firmaet.
At KTM tager deres cykler alvorligt fortæller et ikke mindre en 150 stort cykelprogram om.
Her er alt fra Race, MTB, Downhill, Trekking og fritidscykler og du kan evt klikke på logoet i toppen, så bliver du ledt direkte ind på det store cykelprogram.
KTM er ikke en "metervare" som bare bliver produceret på livet løs, men laver et vis antal produtioner pr år.
Til gengæld kan du blive ejer af et kvalitetprodukt som vil få mange hoveder til at dreje når du kommer kørende. Oven i hatten er de lave priser ret imponerende, når du sammenligner andre cykelproducenter.
KTM går ikke på kompromis med komponenterne for at holde priserne nede, ingen billige kranksæt, dæk eller hjulsæt er KTM´filosofi. Det er kendte kvalitetsmærker hele vejen rundt, og på trods af det er prisen banket helt i bund.
Vi hos Alexandersen Cykler forhandler nu på 4 år KTM cykler og den Østrigske cykelproducent lever helt op til vores kunders forventninger og for os mere til. Det er med stor fornøjelse at vi endnu engang kan tilbyde de flotte cykler i butikken.
Lad dig inspirere her på vores side at de flotte billeder og omtaler at KTM programmet, og kig ind i butikken for en prøvetur ! Vi glæder os til at forkæle dig med noget helt unikt til en virkelig skarp pris hele vejen rundt.

Følg med på KTM side på FACEBOOK klik på logo:

 

KTM FACEBOOK
 

KTM Strada 800 2016 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM Strada 800 2016 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 800 ALUMINIUM RACERCYKEL 2016

 

KTM STRADA 800 Landevejsraceren er KTM´flotte og seriøse bud på en "begynderracer" eller i hvertfald første "skud" på stammen hvad angår racercykler. Som tidligere antydet går KTM ikke på kompromis når de fremstiller cykler, og ej heller når de vælger hvilket udstyr som skal placeres på de forskellige udgaver og modeller. Mange cykelproducenter idag springer over hvor gærdet er lavest når det kommer til at vælge udstyr på deres modeller. Det vil i alt sin enkelthed sig at man fx monterer billige kranksæt og billige dæk for at holde udsalgsprisen nede. Men IKKE KTM !!! hos den østrigske producent er det ALTID gode Shimano komponenter, og hvorfor ikke få de bedste komponenter til den laveste pris. Shimano Sora 18-Speed pryder denne flotte Sort/Orange farvede racer, geargruppen er blevet voldsomt forbedret i forholdet til tidligere, bla er kranksættet nu med gennemgående aksel, hvilket giver et meget stivere og mere nøjagtigt kranksæt til glæde for køberen. STRADA 800 tilbyder vi også i en så-kaldt FLAT-BAR udgave til dem som ikke ønsker racerstyr, men blot et almindeligt flat styr til oprejst kørestilling. Denne udgave kaldes KTM STRADA 800 SPEED og kan erhverves for samme beløb som raceren STRADA 800. SPEED-udgaven henvender sig ofte til de cyklister som måske ikke går så meget op i udstyr som cykeltøj-sko-briller-hjelm osv, men som søger farten i en racer et par gange om ugen efter arbejde. Et absolut godt køb til prisen.

Ramme: KTM Aluminium AL6061 Double Butted
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Sora Compact 50/34 18-Speed
Kranksæt: Shimano Sora 50/34
Hjul: KTM Line Roadrace
Styr: KTM Line Road
Frempind: KTM Line 3D
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 9,9 Kg
Stelstørrelser: 49-52-55-57-59
Farve: Black/Orange Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 6999,-

Læs mere om Flatbar udgaven ved et klik her

 

KTM Strada 1000 ´Raercykel hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 1000 ALUMINIUM RACERCYKEL 2016

 

KTM Strada 1000 raceren har i en del år været blandt de mest solgte aluminium racer i KTM programmet, primært pga "Money for Value" effekten på denne racer, men også fordi raceren rammer en pris som tiltaler mange førstegangs købere som ikke vil købe for billigt og ej heller for dyrt. Stellet er fremstillet i double-butted aluminium med "Smooth-welded svejsninger som løfter finishen af racercyklen væsentligt. Forgaflen er ny designet og stadigvæk udført i carbon, formen på gaflen giver racercyklen et mere "strømlignet" udseende. Gearsystemet er det meget pålideligt mix Shimano 105/Tiagra med 20 eller 30-gear alt efter behov, og som giver dig mange tusinde kilometer uden problemer. Prikken over i´et er at KTM som altid har gode Continental dæk og Ritchey komponenter monteret på cyklen, og dette er blandt andet med til adskille sig fra andre konkurrende cykelmærker i denne prisklasse. 5 års stelgaranti på cyklen viser også at KTM har tillid til deres produkter. At KTM også tror på at denne model bliver populær, viser de også ved at de har hele 6 forskellige størrelser i denne model, således at man helt nøjagtig kan finde den størrelse som passer en. En opgave vi naturligvis vil være behjælpelig med.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Double- Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105/Tiagra 20-Speed eller 30-Speed
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 eller 50/39/30
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey OE
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport 23-622
Vægt: 9,6 Kg
Stelstørrelser: 46-49-52-55-57-59
Farve: Black/White/Orange

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 8999,-

 

KTM Strada 2000 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM STRADA 2000 ALUMINIUM RACERCYKEL 2016

KTM STRADA 2000 er KTM´stærkeste bud på en racercykel udført i "triple butted" aluminium. Triple Butted betyder at rør-profilerne som er brugt til fremstilling af raceren er strukket hele 3 gange, dette spare vægt på stellet og på cyklen generelt. Dette går ikke ud over stivheden på cyklen, idet rør-profilerne samtidig profileres. På STRADA 2000 finder vi alle de tekniske finesser som findes på en aluminiumsstel.
- Flex-blade: Smalle og let buede sadelstræbere som under kørslen "flexer" en smulle og derved opnåes bedre kørekomfort.
- Internal Cabelrouting: Indvendig kabelføring giver raceren et mere enkelt og minemalistisk udseende på raceren.
- Triple Butted Alu: 3 gange strukket rørprofiler som giver en lettere cykel.
- Tapered Steering: Konisk kronrør og gaffel giver en mere styrestabil cykel og spare vægt.
Den nye Shimano 105 11-Speed geargruppe er monteret, og må anses for en af de mest driftsikre i denne prisklasse, hvis ikke DEN bedste til prisen. Det er i hvertfald vores opfattelse hos Alexandersen Cykler, og dækker langt hen ad vejen de fleste motionscyklisters behov. STRADA 2000 er udført i en flot Matt lakering og som det også ses på komponentlisten nedenunder er det gode dele som sidder monteret på denne racer over hele linien.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 5800 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 klinge
Hjul: Shimano WH-RS11
Styr: KTM Line Road
Frempind: KTM Line 3d
Sadel: Sellé Italia X1
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 8,9 Kg
Stelstørrelse: 46-49-52-55-57-59
Farve: Black/Orange/White Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 10.999,-

 

KTM CARBON RACERCYKLER 2015

KTM har de tidligere år koncentreret sig rigtig meget om deres mountainbike-program og har derfor haft knap så mange racercykel at byde på i deres program som mange kunne have ønsket. Efterspørgslen har været der og det har KTM i den grad lytte til hvilket gør at KTM kan tilbyde hele 13 forskellige racercykler i carbon. Modellerne går under samme navn nemlig REVELATOR som så igen deler sig i 2 forskellige ramme-kits. Den klassiske REVELATOR med Performance Carbon fiber og REVELATOR med Premium fiber. På sidst nævnte model er de brugte carbon fiber lidt lettere og i en sammensætning som er rettet mere mod konkurrence kørsel end Performance fiberne som har en blend som tilgode ser stivhed og komfort til de lange ture. Hvilken REVELATOR der passer til dig hjælper vi dig gerne med at finde ud af og ind til da kan du læse om den enkelte REVELATOR model nedenunder.

 

KTM Revelator 3300 2016 Carbon racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR 3300 CARBON RACERCYKEL 2016

Racercykler udført i carbon har længe været blandt de mest populære materialer til produktion at racercykelstel men ofte er det økonomien der sætter grænsen for om den enkelte rytter vælger en aluminiumsudgave eller en udgave i carbon. KTM har dog valgt at tilbyde en Carbon Performance model i en rigtig prisstærk model som er udstyret med et godt Shimano 105/Tiagra gearsystem og 30-gear hvor Tiagra delene er helt nyudvilket og netop præsenteret. Performance carbon kalder KTM det carbon fiber som er brugt på denne KTM REVELATOR 3300 som er spækket med de rigtige tekniske detaljer som forventes på en god carbon omend er det meget overraskede at finde på en racer til denne pris. Indvendig kabelføring- Stel DI2 klargjort-Konisk kronrør-Press-fit lejer og carbon geardrop finder du allerede her. Stellet på indgangsmodellen er altså helt identisk med stellet brugt på REVELATOR MASTER (31.499,-) hvilket forviser dig om at kvaliteten på denne REVELATOR 3300 er helt i top.
Ramme: KTM Revelator Performance Carbon (Dual ramme til mekanisk & elektronisk)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105/Tiagra 30-Speed
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/39/34 Press fit lejer
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: KTM Line Road Alu
Frempind: KTM Line 3D
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 8,5 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59
Farve: Carbon/Petrolblue/Orange Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 13.499,-

 

KTM Revelator 3500 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM Cykler hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Cykler hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Revelator 3500 med komplet Shimano 105 gear.

KTM REVELATOR 3500 CARBON RACERCYKEL 2016

KTM REVELATOR 3500 er andet bud i programmet af REVELATOR cabon racer som er udstyret med en komplet Shimano 105 11-Speed geargruppe som er blandt de mest driftsikre på markedet overhovedet. Langtids tests viser at Shimano 105 gruppen er den mest slidstærke gruppe på markedet sammenholdt med prisen. REVELATOR modellen er med Compact kranksæt med 50/34 klinge og bag kasette med 11-32 hvilket giver rytteren et stort spillerum uanset hvilket terræn man kører i. Fulcrum hjulet komplimentere geargruppens kvalitet rigtig godt og samlet set er denne racer et rigtig godt fornufts køb.
Ramme: Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105 5800 komplet 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 Press fit lejer
Hjul: Fulcrum Racing Sport
Styr: KTM Team Line
Frempind: KTM Team Line
Sadel: Sellé Italia SL Flow
Dæk: Continental Grand Prix SL 23 m/m
Vægt: 8,2 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59
Farve: Orange/Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 14.999,-

 

KTM Revelator 4000 Racercykel 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR 4000 CARBON RACERCYKEL 2016

KTM Revelator 4000 tror vi hos Alexandersen Cykler rigtig meget på i 2016.  Primært pga gearsystemet hvor vi her støder på en komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed geargruppe som er monteret på en fantastisk ramme til en ultra skarp pris. Shimano Ultegra er uden tvivl den mest solgte geargruppe på en racercykel overhovedet og derfor er markedet at racercykler med denne geargruppe utrolig bred. Konkurrencen på disse cykler er derfor skarp og man skal som køber kigge helt ned i de små detaljer for at finde forskellen. Mange cykelproducenter lader sig friste til at uoriginale komponenter som billigere bremser eller kranksæt i kampen om at ramme den skarpeste pris på markedet. Sådan er det IKKE med KTM cyklerne som sværger til rene Shimano gearsystemer og originale komponenter og samtidig tilbyder man en meget skarp udsalgspris til kunderne. Revelator 4000 her er ingen undtagelse for hvor finder man en konkurrendedygtig carbonracer i en 2016 model med en komplet Shimano Ultegra gruppe og gode Fulcrum hjul til 17.499,- ??? Det gør man lige her..! Vi tør godt love at dette er et af markedets bedste køb.
Ramme: KTM Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34 Klinge- Press fit lejer
Hjul: Fulcrum Racing Sport
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Pro 4-Axis
Sadelpind: Ritchey Comp 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix SL
Sadel: Sellé Italia SLR
Farve: Carbon/Neonyellow Matt
Vægt: 7,8 Kg
Stelstørrelse: 49-52-55-57-59

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 17.499,-

 

KTM Revelator 5000 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator 5000 2016

REVELATOR 5000 2016 i de klassiske KTM farver Orange og Sort

KTM REVELATOR 5000 CARBON RACERCYKEL 2016

Som er rigtig godt alternativ til KTM REVELATOR 4000 tilbydes en REVELATOR 5000 som er udstyret noget bedre end 4000-modellen. Bla finder vi opgraderingerne på et lækkert DT SWISS hjulsæt og Continental GP4000 ll dæk.. Farven er klassiske KTM farver med Orange og Sort Matt. Shimano Ultegra 22-Speed geargruppen er komplet og raceren her henvender sig til den seriøse rytter som kører mange gange om ugen og bare gerne ønsker noget udstyr som virker upåklageligt hver gang. DT SWISS hjulsæt er pga en af grundene til at vægten blot lander på 7,5 kg når REVELATOR ryger på vægten.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 22-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Ultegra 50/34 klinge/ Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R23 Spline
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadel: Sellé Italia SLR
Dæk: Continental GP4000 ll
Vægt: 7,5Kg
Farve: Carbon/Orange/White Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 20.499,-

 

KTM REVELATOR ELITE 2016 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM REVELATOR ELITE CARBON RACERCYKEL 2016

KTM REVELATOR ELITE løfter sig igen til et højere niveau end forgængeren, og her er det primært det semi højprofile hjulsæt Shimano RS-81 som tegner opgraderingen på denne Revelator model. Det højprofile hjulsæt øger aerodynamikken og dermed gennemsnitsfarten over længere distancer. Revelator Elite tilbyder KTM med Compact kranksæt 50/34 og 11-28 11-Speed kassette som man kender den. Farven på Shimano Ultegra geargruppen matcher rigtig flot farven på cyklen som er en af de få som leveres i en højglans udgave. En komplet top-carbon racer som burde tilfredsstille "Supermotionisten" eller konkurrence køreren, og igen til en meget attraktiv pris samlet set.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34 Press fit lejer
Hjul: Shimano RS-81 Semi højprofil 35 m/m
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D
Dæk: Continental Grand Prix 4000S ll
Sadel: Sellé Italia SLR
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Carbon/Silver

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 23.499,-

 

KTM Revelator Elite DI2 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR ELITE DI2 CARBON RACERCYKEL 2016

KTM REVELATOR ELITE DI-2 er første bud på en racer med elektronisk gearsystem monteret. Stellet er helt det samme som REVELATOR ELITE blot med den elektroniske udgave monteret på cyklen. Mange købere har indtil videre være lidt tilbageholdende med køb af racercykler med den elektroniske geargruppe monteret, men på 2016 udgaverne er dette gearsystem endnu engang forbedret i forholdet til det gamle Ultegra 6770 system og samtidig opgraderet til 11 klinger på bagerste kassette som på Dura Ace udgaven. En meget klog og elegant detalje på denne model er at batteriet til det elektronisk skifte er "gemt" væk og ligger beskyttet inde i cyklens sadelrør. Denne detajle giver raceren et estetisk mere elegant udseende og beskytter batteriet mod ydere påvirkninger. Hos Alexandersen Cykler har vi selv gennem længere tid gennemtestet den elektroniske geargruppe og vi er meget begejstret over nøjagtigheden i de enkelte skifte samt hvor mange gearskifte batteriet holder til. Selv under kørsel på meget våde veje og regn fungerede gearsystemmet perfekt. Som på den mekaniske udgave af Revelator Elite er kranksættet Compact med 50/34 klinge og 11-28 kassette bag.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra DI2 Elektronisk
Kranksæt: Shimano Ultegra 6870 Compact 50-34 klinge- Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R23 Spline
Styr: KTM Team TM Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 23 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Sort/Grå/Orange Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 25.999,-

 

KTM Revelator Master 2016 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM REVELATOR MASTER CARBON RACERCYKEL 2016

Med REVELATOR MASTER afslutter vi programmet af den klassiske udgave af REVELATOR-serien. MASTER modellen er en værdig afslutning må vi sige når vi lader blikket falder på den flotte Orange/Sorte farver som er klassisk kendt for KTM og efterfølgende kigger på udstyrslisten på cyklen. Øjet rammer og ser en komplet Shimano Dura Ace geargruppe som er den bedste geargruppe hos Shimano og det foretrukne valg hos de proffessionelle ryttere. Carbon rammen er stadigvæk den samme som det har været hele vejen igennem den første udgang af Revelator, med Performance Carbon fiber som har en super afvejning mellem stivheden i stellet og kørekomforten man oplever. Hjulesættet er fra italienske Fulcrum og er udgaven Racing 3 som har den fordel at hjulet kan køres enten som slangeløst (Tubless) eller med en klassisk dæk/slange opsætning hvis man ønsker dette. Fordelen ved at køre slangeløst er en lavere samlet cykel vægt samt en lavere rotations-vægt af hjulet. At REVELATOR MASTER hører til i den absolutte top-klasse af racercykler ser vi også ved at vægten kun rammer de 6,9 kg!!! Altså kun 100 gram tungere end UCI tillader når cyklen skal bruge til konkurrence cykelløb. Prisen på denne high-end racer er 31.499,- hvilket vi mener er en rigtig fornuftig pris sammenlignet andre producenters cykel i denne klasse.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 52-55-57-59
Gear: Shimano Dura Ace 9000 22-Speed
Kranksæt: Shimano Dura Ace 9000 Compact 50-34 klinge- Press fit lejer
Hjul: Fulcrum Racing 3 Tubless
Styr: Ritchey
Frempind: Ritchey
Sadelpind: Ritchey 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 23 m/m Tubless
Sadel: Fizik Ardea
Vægt: 6,9 Kg
Farve: Carbon/Orange Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 31.499,-

 

KTM Revelator Prime 2016 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR PRIME CARBON RACERCYKEL 2016

Med KTM REVELATOR PRIME er den første i serien med "det nye ramme design" hvor KTM har ny-tænkt REVELATOR stellet på ny og blandet dem med den nyeste teknologi på området som hele tiden er i udvikling. Vi har nedenunder listet op hvilke tekniske features som ligger gemt i dette ny udviklede stel.
Press-fit: Overdimenssioneret krankleje med højere stivhed end et klassisk leje med gevind.
Konisk kronrør: Overdimenssionerede lejer i kronrør som giver en mere styrestabil cykler og mere effekt.
Bottom brake: Bagbremse placeret under krankboks som giver bedre aerodynamik og bremseeffekt.
Konisk sadelrør: Højere kørekomfort og stærkere krankboks område.
Integreret kabelføring: Alle kabler og wire er ført indvendig i stellet. Giver bedre aerodynamik og mere enkelt udseende.
Integreret sadelklemme: Det længere udhæng af sadelpind giver højere komfort og bedre aerodynamik.
Dual ramme: Stellet kan monteres med både mekanisk og elektronisk geargruppe.
På denne model bruger KTM et andet carbon fiber en de vi hid til har stiftet bekendskab med nemlig Premium fiber. Dette fiber materiale har en lidt lavere vægt og en højere stivhed en det tidligere anvendte Performance fiber hvilket er grunden til at der på udviklingen af dette ramme-design er arbejdet med at tilfører mere kørekomfort hvilket man har brug for på de lange cykelture.
Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium Elite
Styr: Ritchey  WCS
Frempind: Ritchey WCS
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro griplink 25 m/m
Sadel: Fizik Ardea
Vægt: 6,9 kg
Farve: Carbon/Grey/Orange Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 25.999,-

 

KTM Revelator Prime DI2 Racercykel hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Prime 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Prime DI2 2016 præsenteret under Eurobike messen

KTM Revelator Prime DI2

KTM Revelator Prime DI2 kan som navnet antyder også leveres med en elektronisk geargruppe og eller med samme udstyr som på den mekaniske udgave.

Prisen for denne flotte elektroniske udgave til

32.999,-

Du kan læse mere om denne cykel ved et klik her

 

KTM Revelator Prestige DI2 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Prestige DI2 2016 hos Alexandersen Cykler Assens

"Live" billede af KTM Revelator Prestige DI2 fra Eurobike 2015

KTM REVELATOR PRESTIGE DI2 2016 RACERCYKEL

Med KTM Revelator Prestige DI2 afsluttes serien af Revelator racercykler med mekaniske bremser med stil og klassiske. For PRESTIGE er Østrigernes bud på en absolut High-end racercykler som bruges at både nationale så vel som internationale teams over hele Europa. Lad det være sagt med det samme..Prestige har det hele..og lidt til for den sort/orange letvægtigs racer går "all-in" på alle parametre af cyklen. Elektronisk Dura Ace geargruppe fra Shimano med det nye "Super Compact" kranksæt på 52/36 tænder. Fulcrum Racing Quattro Carbon hjulsæt som netop er blevet præsenteret på markedet til dæk og slange. Indvendig kabelføring og asymetrisk kædestræbere er blot nogen af de nye spændende tiltag på denne unikke racercykel som blot vejer 6,6 kg hvilket er 200 gram lettere end UCI kravet på 6,8 kg !! Carbon fiberet brugt er igen Premium fiber som appellere til super motionisten eller konkurrence rytteren som ønsker maximal power ud på asfalten. For at få noget kørekomfort ind i denne lækre racer har KTM monteret 25 m/m Continental Grand Prix 4000 Gen ll dæk og gjort sadelrøret konisk fra krankboks og opad. Denne top racer damper af eksklusivitet og stil og er ikke en racer du ser på hvert gadehjørne. Sammenligner du andre producenters top racer med Prestige DI2 modellen her og efterfølgende kigger på prisen er KTM raceren her så absolut interessant når du vælger din nye racer.
Ramme: KTM Revelator monocoque Premium (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace DI2 22-Speed
Hjul: Fulcrum Quattro Carbon
Styr: Ritchey  WCS
Frempind: Ritchey WCS
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix 4000 ll 25 m/m
Sadel: Fizik Ardea
Vægt: 6,6 kg
Farve: Orange/Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel klik her

PRIS: 54.499,-

 

KTM Racercykel Disc bremse 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR SKY BLUE 2016 CARBON RACERCYKEL

Indenfor de sidste år har en ny type racercykler set dagens lys. Racercykler med skivebremser istedetfor den klassiske klo-bremse som man normalt kender. Mange cykelproducenter har forsøgt sig med mere og mindre heldige udgaver og udviklingen på området er gået rigtig hurtigt hvilket har gjort at de "nye" modeller ret hurtig blev forældet. Til at starte med kunne racercykler med disc bremse kun leveres med mekaniske bremser, men nu har bla. Shimano lanceret en hydraulisk bremse som er integreret i det STI-skiftergreb som man normalt kender det. Udviklingen så langt at KTM i 2016 programmet inviterer kunderne ind i denne verden med 3 meget seriøse bud på en racercykel med skivebremser.REVELATOR SKY BLUE hedder først bud og er en videreudvikling af REVELATOR stellet og fremstillet af de bedst tilgængelige carbonfiber hos KTM som bla. findes på top-modellen REVELATOR PRESTIGE. Den helt store fordel ved en racer med hydrauliske skivebremser er bremseevnen og effekten af bremsen, fx. ved en lang nedkørsel fra et bjerg er bremse evnen konstant og let at betjene, og man skal ikke tænke på overophedning af bremsen. Geargruppen på REVELATOR SKY BLUE er Shimano 105 med det mekanisk/hydrauliske skiftergreb RS-R505 der sammen med det stærke hjulsæt fra DT Swiss giver dig en meget sikker kørsel på de lange ture på landevejen. En lille fiks detalje på stellet er den integrede sadelklemme som giver en flot overgang mellen stel og sadel. Mange mener at fremtiden ligger omkring racercykler med skivebremser, men danskerne er et konservativt folkefærd hvad angår dette, ligesom vi var det da den elektroniske geargruppe skulle integreres, men de fleste experter mener at det er vejen frem, så skal du være helt med fremme hvad den sidste nye teknik angår, kunne REVELATOR SKY BLUE været raceren for dig.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 5800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R24 Spline Disc
Styr: KTM Team Road 3D
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 8,5 Kg
Farve: Petrolblue-Orange Matt

Se de kpmplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 21.999,-

 

KTM Revelator Sky Orange hos Alexandersen Cykler

KTM REVELATOR SKY ORANGE 2016 CARBON RACERCYKEL 

Anden udspil i programmet af racercykler med hydrauliske skivebremser er denne flotte Revelator Sky Orange som er bygget op på det nyudviklede Revelator stel som KTM forventer sig særdeles meget af. En af de mange tekniske detaljer som man finder på Revelator modellerne med skivebremser er at hjulsættene nu monteres med de nye "Thurax" aksler som er en henholdsvis 12 og 15 m/m gennemgående stikaksel som skrues fast i for og bagstag. Ved denne manøvre opnåes et meget stivere hjul som reagere bedre og giver mere kraftoverførsel ud på baghjulet. En bonus er samtidig at man får en nøjagtig oplining af hjulene som ikke kæntrer og støder på bremseklodserne. Et fænomen som det fleste tidligere støtte på når man kørte med almindelige stikaksler. En genial løsning som efterhånden ses på flere og flere racercykler med skivebremser idag. Sammenligner vi modellen her med den lidt billigere Revelator Sky Blue få man for 4000 kr ekstra en komplet Shimano Ultegra geargruppe samt et bedre DT Swiss hjulsæt hvor man her også har muligheden for at køre "Tubless" altså uden slange i dækket hvis man ønsker. KTM holder også her stilen med gode udstyrs komponenter over hele linien og samlet set er REVELATOR SKY ORANGE en køb som har det sidste nye tekniske detaljer og en racer som du vil have glæde af mange år ud i tiden.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R23 Disc 12/15 m/m "Thruax" system
Styr: KTM Team Road 3D
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 7,9 Kg
Farve: Orange-Black Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 25.999,-

 

KTM Revelator Sky DI2 Black 2016 hos Alexandersen Cykler

KTM Revelator Sky DI2 2016 hos Alexandersen Cykler

Close-up foto af Revelator Sky DI2 Black fra Eurobike 2015

KTM REVELATOR SKY DI2 BLACK CARBON 2016 RACERCYKEL 

KTM REVELATOR SKY DI2 BLACK afslutter perlerækken af carbon racercykler hos KTM hvor den Østrigske producent har tryllet denne elektrisk/hydrauliske udgave frem. Forklaringen er at Shimano nu har udviklet et skiftergreb som skifter gear elektronisk og bremser hydraulisk som man kender det fra klassiske skivebremser. Dette er sidste nye "skrig" indenfor dette område for fremtiden ligger begge steder og efterspørgslen er stigende. Vedligeholdelsen på denne racer er utrolig lav. Lad batteriet op, smør kæden.. KØR..! Optisk set er alle kabler og wire gemt godt væk ad vejen.. trukket indvendig i stellet og det samme er batteriet som driver for og bagskifteren. Her har Shimano fundet plads i sadelrøret.. elegant og nemt. Den grå/sorte farve kombination på stellet passer perfekt til den grå farve på Shimano geargruppen samt de semi høje hjulsæt fra DT Swiss med gennemgående 12/15 m/m stikaksler. At denne flotte racercykel har det hele og er et studie i innovation ses også ved at REVELATOR SKY DI2 BLACK er blevet kåret til "Race bike of the year 2015" hvilket egentlig ikke overrasker os men blot underbygger vores udsagn om at KTM Revelator racercyklerne måske er nye på det danske markedet, men at kvaliteten er i top over hele linien uden at priserne på nogen måde stikker af.
Ramme: KTM High-end PERFORMANCE Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra DI2 6870 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R23 Spline Disc
Styr: Ritchey WCS Carbon Curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis
Sadelpind: Ritchey WCS Link 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One Tubless 25 m/m
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 7,8Kg
Farve: Carbon-Grey Matt

Se de komplette specifikationer på denne cykel ved et klik her

PRIS: 32.999,-

 

Vi opdaterer løbende siden og har du lyst til at læse mere om KTM cykler kan du besøge deres meget informative hjemmeside ved at klikke her

 

PRISLISTE 2016 - Gældende fra 1. OKT 2015

(Er du på mobilen? Så scroll, på tabellen, mod højre eller venstre for at se mere)

ALUMINIUMSRACER: GEARGRUPPE HJULSÆT PRIS
STRADA 800 Shimano Sora 18-Speed KTM Line Road 6999,-
STRADA 800 SPEED Shimano Sora 18-Speed KTM Line Road 6999,-
STRADA 1000 Shimano 105/Tia 20/30 Speed Shimano R501 8999,-
STRADA 2000 Shimano 105 22-Speed Shimano RS11 9499,-
       
CARBONRACER:      
REVELATOR 3300 Shimano 105/Tiagra 30 Speed Shimano R501 13.499
REVELATOR 3500 Shimano 105 22-Speed Fulcrum Racing Sport 14.999
REVELATOR 4000 Shimano Ultegra 22-Speed Fulcrum Racing Sport 17.499
REVELATOR 5000 Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R23 Spline 20.499
REVELATOR ELITE Shimano Ultegra 22-Speed Shimano RS-81 20.999
REVELATOR ELITE DI2 Shimano Ultegra DI2 22-Speed DT Swiss R23 Spline 25.999
REVELATOR MASTER Shimano Dura Ace 22-Speed Fulcrum R3 31.499
REVELATOR PRIME Shimano Ultegra 22-Speed Mavic Ksyrium Elite 25.999
REVELATOR PRIME DI2 Shimano Ultegra DI2 22-Speed Mavic Ksyrium Elite 32.999
REVELATOR PRESTIGE DI2 Shimano Durace DI2 22 Speed Fulcrum Quattro Carbon 54.499
REVELATOR SKY BLUE Shimano 105 22-Speed DT Swiss R24 Spline 21.999
REVELATOR SKY ORANGE Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R23 Spline 25.999
REVELATOR SKY DI2 Shimano Ultegra DI2 22-Sp DT Swiss R23 Spline 32.999