Topbanner element

Alexandersen Cykler

ORBEA BOX ELEMENT

Stevens hos Alexandersen Cykler

VonBackhaus BOX ELEMENT

ETXEONDO hos Alexandersen Cykler

SPINERGY BOX ELEMENT

CATLIKE BOX ELEMENT

CATLIKE hos Alexandersen Cykler

SIS BOX ELEMENT

KTM hos Alexandersen Cykler

Facebook

KTM

KTM hos Alexandersen Cykler hos Alexandersen Cykler
KTM hos Alexandersen Cykler
Det er med stor glæde at vi hos Alexandersen Cykler som en af de få i Danmark kan tilbyde forhandlingen af KTM og som en af de få på Fyn.
KTM er primært kendt fra motorcykelindustrien, men den proffesionalisme og kvalitet som man er kendt for her, er viderebragt til cykel delen af firmaet.
At KTM tager deres cykler alvorligt fortæller et ikke mindre en 150 stort cykelprogram om.
Her er alt fra Race, MTB, Downhill, Trekking og fritidscykler og du kan evt klikke på logoet i toppen, så bliver du ledt direkte ind på det store cykelprogram.
KTM er ikke en "metervare" som bare bliver produceret på livet løs, men laver et vis antal produtioner pr år.
Til gengæld kan du blive ejer af et kvalitetprodukt som vil få mange hoveder til at dreje når du kommer kørende. Oven i hatten er de lave priser ret imponerende, når du sammenligner andre cykelproducenter.
KTM går ikke på kompromis med komponenterne for at holde priserne nede, ingen billige kranksæt, dæk eller hjulsæt er KTM´filosofi. Det er kendte kvalitetsmærker hele vejen rundt, og på trods af det er prisen banket helt i bund.
Vi hos Alexandersen Cykler forventer os meget at samarbejdet, og det samme gør KTM af os. KTM skal ses som et eksklusivt mærke hvor vi i vores udvalg primært vil lægge vægt på race og MTB delen i deres store program.
Lad dig inspirere her på vores side at de flotte billeder og omtaler at KTM programmet, og kig ind i butikken for en prøvetur ! Vi glæder os til at forkæle dig med noget helt unikt til en virkelig skarp pris hele vejen rundt.

DU FINDER DEN KOMPLETTE PRISLISTE NEDERST PÅ SIDEN.

Følg med på KTM side på FACEBOOK klik på logo:
KTM FACEBOOK


KTM STRADA 800 ALUMINIUM 2015
KTM Strada 800 2015 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM STRADA 800 Landevejsraceren er KTM´flotte og seriøse bud på en "begynderracer" eller i hvertfald første "skud" på stammen hvad angår racercykler. Som tidligere antydet går KTM ikke på kompromis når det fremstiller cykler, og ej heller når de vælger hvilket udstyr som skal placeres på de forskellige udgaver og modeller. Mange cykelproducenter idag springer over hvor gærdet er lavest når det kommer til at vælge udstyr på deres modeller. Det vil i alt sin enkelthed sig at man fx monterer billige kranksæt og billige dæk for at holde udsalgsprisen nede. Men IKKE KTM !!! hos den østrigske producent er det ALTID gode Shimano komponenter, og hvorfor ikke få de bedste komponenter til den laveste pris. Shimano Sora 18-Speed pryder denne flotte Sort/Orange farvede racer, geargruppen er blevet voldsomt forbedret i forholdet til tidligere, bla er kranksættet nu med gennemgående aksel, hvilket giver et meget stivere og mere nøjagtigt kranksæt til glæde for køberen. STRADA 800 tilbyder vi også i en så-kaldt FLAT-BAR udgave til dem som ikke ønsker racerstyr, men blot et almindeligt flat styr til oprejst kørestilling. Denne udgave kaldes KTM STRADA 800 SPEED og kan erhverves for samme beløb som raceren STRADA 800. SPEED-udgaven henvender sig ofte til de cyklister som måske ikke går så meget op i udstyr som cykeltøj-sko-briller-hjelm osv, men som søger farten i en racer et par gange om ugen efter arbejde. Et absolut godt køb til prisen.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Double Butted
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Sora Compact 50/34 18-Speed
Kranksæt: Shimano Sora 50/34
Hjul: Ambrosio Elan-Shimano Claris nav
Styr: KTM Line Road
Frempind: KTM Line 3D
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 9,8 Kg
Farve: Sort/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 6999,-

KTM STRADA 1000 ALUMINIUM 2015 
KTM Strada 1000 Landevejsracer 2015 hos Alexandersen Cykler
KTM Strada 1000 raceren har i en del været blandt de mest solgte i KTM racer program, primært pga "Money for Value" effekten på denne racer, men også fordi raceren rammer en pris som tiltaler mange førstegangs købere som ikke vil købe for billigt og ej heller for dyrt. Stellet er triple-butted og dermed meget let. Forgaflen er ny designet og stadigvæk udført i carbon, formen på gaflen giver racercyklen et mere "strømlignet" udseende. Gearsystemet er det meget pålidelige Shimano Tiagra 20 eller 30-Speed alt efter behov, og som giver dig mange tusinde kilometer uden problemer. Prikken over i´et er at KTM som altid har gode Continental dæk og Ritchey komponenter monteret på cyklen, og dette er blandt andet med til adskille sig fra andre konkurrende cykelmærker i denne prisklasse. 5 års stelgaranti på cyklen viser også at KTM tror på deres produkter. At KTM også tror på at denne model bliver populær, viser de også ved at de har hele 6 forskellige størrelser i denne model, således at man helt nøjagtig kan finde den størrelse som passer en. En opgave vi naturligvis vil være behjælpelig med.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Tiagra 20-Speed eller 30-Speed
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 eller 50/39/30
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey OE
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport 23-622
Vægt: 9,6 Kg
Farve: Hvid-Sort højglans
Se de komplette specifikationer på denne cykel her
PRIS: 8499,-

KTM STRADA 2000 ALUMINIUM 2015
KTM Strada 2000 hos Alexandersen Cykler Assens
KTM STRADA 2000 er KTM´stærkeste bud på en racercykel udført i "triple butted" aluminium. Triple Butted betyder at rør-profilerne som er brugt til fremstilling af raceren er strukket hele 3 gange, dette spare vægt på stellet og på cyklen generelt. Dette går ikke ud over stivheden på cyklen, idet rør-profilerne samtidig profileres. På STRADA 2000 finder vi alle de tekniske finesser som findes på en aluminiumsstel.
- Flex-blade: Smalle og let buede sadelstræbere som under kørslen "flexer" en smulle og derved opnåes bedre kørekomfort.
- Internal Cabelrouting: Indvendig kabelføring giver raceren et mere enkelt og minemalistisk udseende på raceren.
- Triple Butted Alu: 3 gange strukket rørprofiler som giver en lettere cykel.
- Tapered Steering: Konisk kronrør og gaffel giver en mere styrestabil cykel og spare vægt.
Den helt nye Shimano 105 11-Speed geargruppe er monteret, og må anses for en af de mest driftsikre i denne prisklasse, hvis ikke DEN bedste til prisen. Det er i hvertfald vores opfattelse hos Alexandersen Cykler, og dækker langt hen ad vejen de fleste motionscyklisters behov. STRADA 2000 er udført i en flot Matt lakering og som det også ses på komponentlisten nedenunder er det gode dele som sidder monteret på denne racer over hele linien.
Ramme: KTM Aluminium AL6061 Triple Butted
Størrelser: 46-49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano 105 5800 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 klinge
Hjul: Shimano WH-RS11
Styr: KTM Line Road
Frempind: KTM Line 3d
Sadel: Sellé Italia X1
Dæk: Continental Grand Prix SL
Vægt: 8,9 Kg
Farve: Sort-Hvid-Neongul-NeonBlå
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 9499,-

KTM CARBON RACERCYKLER 2015

KTM har for os at se lavet en geni-streg med deres 2015 carbon landevejs modeller. I forholdet til forrige år hvor KTM havde 2 forskellige carbon modeller (Strada & Revelator) har man til 2015 valgt at lade deres Top-racer REVELATOR gå igennem hele deres program. Dette betyder at man allerede ved køb af den billigeste carbonracer får samme udseende og form samt features som hvis man valgte den dyreste i KTM programmet. KTM sponsorerer i 2015 UCI Continental holdet La Pomme-Marseille med cykler som i form og funktion svarer til fx. REVELATOR 3300 som ses nedenunder. Eneste forskel en carbon materialet brugt på rammen. KTM REVELATOR PRIME og KTM REVELATOR PRESTIGE har det som KTM kalder PREMIUM CARBON fiber i forholdet til resten af REVELATOR modellerne. Et carbon materiale der er rettet mod den professionelle landevejsrytter, eller ihvertfald konkurrence rytteren som søger den ultimative stive stivhed i rammen og ikke fokusere så meget på komfort. Alle andre REVELATOR modeller er udført i PERFORMANCE carbon fiber men er stadigvæk en meget seriøs carbon racer. Dette ses også ved at alle REVELATOR er klargjort til en elektronisk geargruppe hvis den mekaniske geargruppe på et tidspunkt skulle udskiftes. Dette betyder i alt sin enkelthen at rammen er fremtidssikret.


KTM REVELATOR 3300 CARBON 2015
KTM Revelator 3300 Carbonracercykel hos Alexandersen Cykler Assens
Som skrevet i indledning omkring KTM carbon cykler har den Østrigske producent lavet et genialt træk i deres 2015 program ved at lade den samme carbonracer gå igen gennem hele udstyrsrækken og det til stor glæde for kunderne. Det betyder at du selv ved KTM billigste carbonracer kører på samme stel som på den absolut dyreste. Der er blot en mindre forskel på de carbon fiber som er brugt under fremstillingen. Performance carbon kalder KTM det carbon fiber brugt på denne KTM REVELATOR 3300 som er spækket med de rigtige detaljer som forventes på en god carbon omend er det meget overraskede at finde på en racer til denne pris. Indvendig kabelføring-DI2 klargjort-Konisk kronrør-Press-fit lejer og carbon geardrop finder du allerede her. REVELATOR 3300 leveres i 2 forskellige gear opsætninger, enten med 20 eller 30 gear efter eget ønske. Læs den flotte test af cyklen fra Bike-advisor og overbevis dig selv om at denne racer er et godt køb. Klik her
Ramme: KTM Revelator Performance Carbon (Dual ramme til mekanisk & elektronisk)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Tiagra 20/30-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Tiagra 50/34 Press fit lejer
Hjul: Shimano WH-R501
Styr: KTM Line Road Alu
Frempind: KTM Line 3D
Sadel: Sellé Italia X1 Flow
Dæk: Continental Ultra Sport
Vægt: 8,5 Kg
Farve: Sort/Rød /Hvid højglans
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 11.999,- (Samme pris for 20 og 30 speed)


KTM REVELATOR 3500 CARBON 2015
KTM Revelator 3500 2015 Carbonracer hos Alexandersen Cykler
KTM REVELATOR 3500 er andet bud i programmet af REVELATOR cabon racer som igen er udstyret med den helt ny lancerede Shimano 105 11-Speed som er blandt de mest driftsikre på markedet overhovedet. Langtids tests viser at Shimano 105 gruppen er den mest slidstærke gruppen på markedet sammenholdt med prisen. REVELATOR 3500 leveres med både 20 og 30 gear. Det koniske kronrør som går fra 1 1/4 til 1 1/8" giver dig ud over en lettere og stivere forgaffel en mere styrestabil racer end hidtil. Med sine blot 7,9 kg er vægten blot et lille kilo fra minimumsvægten for en racercykel som skal bruges til konkurrence brug hvilket er ganske imponerende prisen taget i betragtning. Farve kombinationen hedder Sort-Gul-Rød Flou og er i en matt lakering. På "live" billedet nedenunder får man er godt indtryk af hvordan raceren tager sig ud.
Ramme: Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano 105 5800 komplet 22-Speed
Kranksæt: Shimano 105 50/34 Press fit lejer
Hjul: Mavic Aksium WTS
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Comp 4-Axis
Sadel: Sellé Italia SL Flow
Dæk: Mavic Aksion
Vægt: 7,9 Kg
Farve: Sort-Gul-Rød Flou Matt
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 13.499,-
KTM Revelator 3500 2015 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Revelator 3500 Carbon fotograferet under Eurobike messen

KTM REVELATOR 4000 CARBON 2015
KTM Revelator 4000 Carbon 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
KTM Revelator 4000
tror vi hos Alexandersen Cykler rigtig meget på i 2015.  Primært pga at vi her støder på det helt nye Shimano Ultegra 6800 22-Speed geargruppe som er monteret på en fantastisk ramme til en ultra skarp pris. Shimano Ultegra er uden tvivl den mest solgte geargruppe på en racercykel overhovedet og derfor er markedet at racercykler med denne geargruppe utrolig bred. Konkurrencen på disse cykler er derfor skarp og man skal som køber kigge helt ned i de små detaljer for at finde forskellen og mange cykelproducenter lader sig friste til at uoriginale komponenter som billigere bremser eller kranksæt i kampen om at ramme den skarpeste pris på markedet. Sådan er det IKKE med KTM cyklerne som sværger til komplette gearsystemer og originale Shimano komponenter og samtidig tilbyder man en meget skarp udsalgspris til kunderne. Revelator 4000 her er ingen undtagelse for hvor finder man en konkurrendedygtig carbonracer med en komplet Shimano Ultegra gruppe og højkvalitetshjulsæt til 15.999,- ??? Det gør man lige her..! Vi tør godt love at dette er et af markedets bedste køb.

Ramme: KTM Revelator monocoque carbon Performance (Dual ramme til mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34 Klinge- Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R24 Spline
Styr: Ritchey Comp Road
Frempind: Ritchey Pro 4-Axis
Sadelpind: Ritchey Comp 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix SL
Sadel: Fizik Ardea
Farve: Sort/Grå/Gul/Blå Flou
Vægt: 7,6 Kg
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 15.999,-

KTM REVELATOR 5000 CARBON 2015
KTM Revelator 5000 Carbon 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
Som er rigtig godt alternativ til KTM REVELATOR 4000 tilbydes en REVELATOR 5000 som er udstyret noget bedre end 4000-modellen. Bla finder vi på gearsystemmet en blanding mellem Dura Ace som er den bedste geargruppe fra Shimano og Ultegra som er den næstbedste. Samtidig tilbydes denne udgave i en stærk højglans lakering som alternativ til matt lakeringen på REVELATOR 4000. Opgraderingen på denne model ses også på et bedre hjulsæt/dæk og sadel. Dette betyder naturligvis en lidt højere udsalgpris, men stadigvæk til en meget fornuftig pris som vi kan stå 100 % indefor. Farven er klassisk sort/hvid højglans med et strejf af røde linier lagt ind i farve staferingerne. Dette betyder at denne model ikke vil gå "af mode" hvis man på tænker et evt videre salg af cyklen ud i fremtiden. Opgraderingen af denne Revelator model til 2015 har betydet at den samlet set er blevet knapt et halvt kilo lettere end 2014 modellen og således nærmer vi os den "Magiske" vægtgrænse på 6,8 kg og det vel at mærke på en racer til langt under 20.000,- !!!!!!
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Dura Ace/Ultegra 22-Speed Compact
Kranksæt: Shimano Ultegra 50/34 klinge/ Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R23 Spline
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadel: Fizik Ardea
Dæk: Continental GP4000 S
Vægt: 7,2 Kg
Farve: Sort/Hvid/Rød højglans
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 18.999,-
KTM Revelator 5000 Carbon 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
En klassisk flot Sort/Hvid højglans pryder denne REVELATOR 5000

KTM REVELATOR ELITE CARBON 2015
KTM Revelator Elite 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
KTM REVELATOR ELITE
løfter sig igen til et højere niveau end forgængeren, og her er det primært det semi højprofile hjulsæt Shimano RS-81 som tegner opgraderingen på denne Revelator model. Det højprofile hjulsæt øger aerodynamikken og dermed gennemsnitsfarten over længere distancer. Revelator Elite tilbyder KTM med 2 forskellige kranksæt efter eget valg, nemlig en udgave med 52/36 klinge eller Compact klinge 50/34 som man kender den. Farven på Shimano Ultegra geargruppen matcher rigtig flot matt farven på cyklen som er i de kendte KTM farver Orange/Grå/Sort. En komplet top-carbon racer som burde tilfredsstille "Supermotionisten" eller konkurrence køreren, og igen til en meget attraktiv pris samlet set.
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra 6800 22-Speed
Kranksæt: Shimano Ultegra 6800 Compact 50/34-52/36 Press fit lejer
Hjul: Shimano RS-81 Semi højprofil
Styr: KTM Team Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D
Dæk: Continental Grand Prix 4000S
Sadel: Sellé Italia SLS XC Flow
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Sort/Grå/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 20.999,-

KTM REVELATOR ELITE DI2 CARBON 2015
KTM Revelator DI2 2015 Racercykel hos Alexandersen Cykler Assens
KTM REVELATOR ELITE DI-2 er første bud på en racer med elektronisk gearsystem monteret. Stellet er helt det samme som REVELATOR ELITE blot med den elektroniske udgave monteret på cyklen. Mange købere har indtil videre være lidt tilbageholdende med køb af racercykler med den elektroniske geargruppe monteret, men på 2015 udgaverne er dette gearsystem endnu engang forbedret i forholdet til det gamle Ultegra 6770 system og samtidig opgraderet til 11 klinger på bagerste kassette som på Dura Ace udgaven. En meget klog og elegant detalje på denne model er at batteriet til det elektronisk skifte er "gemt" væk og ligger beskyttet inde i cyklens sadelrør. Denne detajle giver raceren et estetisk mere elegant udseende og beskytter batteriet mod ydere påvirkninger. Hos Alexandersen Cykler har vi selv gennem længere tid gennemtestet den elektroniske geargruppe og vi er meget begejstret over nøjagtigheden i de enkelte skifte samt hvor mange gearskifte batteriet holder til. Selv under kørsel på meget våde veje og regn fungerede gearsystemmet perfekt. Som på den mekaniske udgave af Revelator Elite tilbyder KTM 2 forskellige klinge størrelser på kranksættet foran 52-36 og 50/34
Ramme: KTM Revelator monocoque Performance (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelse: 49-52-55-57-59
Gear: Shimano Ultegra DI2 Elektronisk
Kranksæt: Shimano Ultegra 6870 Compact 50-34 el. 52-36 klinge- Press fit lejer
Hjul: DT Swiss R23 Spline
Styr: KTM Team TM Road
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Continental Grand Prix 4000S
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 7,4 Kg
Farve: Sort/Grå/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på cyklen her

PRIS: 23.499,-

KTM REVELATOR SKY DISC 2015 CARBON

KTM Revelator Sky Disc 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
Indenfor de sidste år har en ny type racercykler set dagens lys. Racercykler med skivebremser istedetfor den klassiske klo-bremse som man normalt kender. Mange cykelproducenter har forsøgt sig med mere og mindre heldige udgaver og udviklingen på området er gået rigtig hurtigt hvilket har gjort at de "nye" modeller ret hurtig blev forældet. Til at starte med kunne racercykler med disc bremse kun leveres med mekaniske bremser, men nu har bla. Shimano lanceret en hydraulisk bremse som er integreret i det STI-skiftergreb som man normalt kender det. Efterhånden er udviklingen så langt at KTM i 2015 programmet inviterer kunderne ind i denne verden med hele 2 meget seriøse bud på en racercykel med skivebremser.REVELATOR SKY hedder først bud og er en videreudvikling af REVELATOR stellet og fremstillet af de bedst tilgængelige carbonfiber hos KTM som bla. findes på top-modellen REVELATOR PRESTIGE. Den helt store fordel ved en racer med hydrauliske skivebremser er bremseevnen og effekten af bremsen, fx. ved en lang nedkørsel fra et bjerg er bremse evnen konstant og let at betjene, og man skal ikke tænke på overophedning af bremsen. Geargruppen på REVELATOR SKY er Shimano Ultegra med det hydrauliske skiftergreb R685 der sammen med det stærke hjulsæt fra DT Swiss giver dig en meget sikker kørsel på de lange ture på landevejen. En lille fiks detalje på stellet er den integrede sadelklemme som giver en flot overgang mellen stel og sadel. Mange mener at fremtiden ligger omkrung racercykler med skivebremser, men danskerne er et konservativt folkefærd hvad angår dette, ligesom vi var det da den elektroniske geargruppe skulle integreres, men vi tror at det er vejen frem, så skal du være helt med fremme hvad den sidste nye teknik angår, kunne REVELATOR SKY været raceren for dig.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59

Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R23 Disc
Styr: KTM Team Road 3D
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 7,9 Kg
Farve: Sort-Orange-Rød Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 22.999,-

KTM REVELATOR SKY DI2 DISC CARBON 2015
KTM Revelator SKy DI2 2015 Carbon hos Alexandersen Cykler Assens
At skivebremser på racercykler vinder mere og mere frem tror KTM også på. Så meget at de også til 2015 kan præsenterer en model med både skivebremser og elektronisk gearsystem. REVELATOR SKY DI2 er som navnet antyder en racer i REVELATOR-Serien og har dermed de samme tekniske detaljer. SKY DI2 er en rigtig flot racer som har den elektroniske Shimano Ultegra geargruppe monteret. Batteriet som tidligere sad monteret under flaskeholderen er nu flyttet indvendigt i sadelrøret, hvor det ligger beskyttet for påvirkninger udefra. En lækker deltalje er at "Thurax-systemmet" med 12 og 15 m/m "oversize"aksler som ofte ses på dyrere mountainbikes, nu er at finde på denne REVELATOR SKY DI2. Dette gør at hjulene får en perfekt oplining hvergang hjulet monteres således at bremseskiverne ikke støder på bremseklodserne under kørsel. Udover det opnår man også et stivere hjulsæt og bedre styreegenskaber. Bremserne er hydrauliske og integreret i de klassiske STI-skiftergreb fra Shimano. En speciel asymetrisk design af kædestræberne bagved sørger for at give racer en "lige" opbremsning ift. at begge bremser er monteret i venstre side. Som man kan ses er der også her tænkte over hver detalje på raceren, og afspejler en tilgang til opgaven fra KTM og igen til en meget attraktiv pris.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både elektronisk og mekanisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59

Gear: Komplet Shimano Ultegra 6800 Compact 22-Speed
Hjul: DT Swiss R23 Disc 12/15 m/m "Thruax" system
Styr: KTM Team Road 3D
Frempind: KTM Team 3D
Sadelpind: KTM Team 3D 27,2 m/m
Dæk: Schwalbe One 25 m/m
Sadel: Sellé Italia SLS Flow
Vægt: 8,0 Kg
Farve: Sort-Grå-Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 28.999,-
KTM Revelator Sky DI2 hos Alexandersen Cykler
KTM Revelator SKY DI2 med hydrauliske skivebremser

KTM REVELATOR MASTER CARBON 2015
KTM Revelator Master 2015 hos Alexandersen Cykler Asssens
KTM REVELATOR MASTER er som navnet antyder en sand mester når det kommer til både stel og geargruppe. En komplet Shimano Dura Ace 9000 geargruppe er monteret på denne model. Ultimativ præcision og en meget lav vægt er det som tegner denne fantastiske geargruppe. Det proffesionelle felt gør brug af denne gruppe som for mange er uovertruffen. Cyklen er den som er bedst udstyret når man holder fokus på at den er bygget på det som KTM kalder PERFORMANCE fiber. Et fiber materiale som har en høj stivhed, men hvor der også er skævet til komforten på cyklen. Altså henvender denne racer sig til Super motionisten som ønsker sig et af de bedste gearsystemer på markedet. En vægt på blot 6,9 kg fortæller os at dette er en ultra let cykel som blot ligger 100 gram fra UCI kravene om en minimumsvægt på cyklen. Styr-Frempind og Sadelpind er fra den kendte mærke Ritchey. Afslutningsvis har Rvelator Master det meget kendte og testede Ksyrium Elite hjulsæt fra Mavic monteret, hvilket giver cyklen den sidste prik over i´et
Ramme: KTM High-end PERFORMANCE Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 49-52-55-57-59

Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 Compact 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium Elite S23 WTS
Styr: Ritchey WCS Carbon Curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis
Sadelpind: Ritchey WCS Link 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro Griplink
Sadel: Fizik Antares
Vægt: 6,9 Kg
Farve: Sort-Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 28.999,-


KTM REVELATOR PRIME CARBON 2015

KTM Revelator Prime 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
Med KTM REVELATOR PRIME støder vi ind i den næstbedste racercykel i hele KTM 2015 programmet. REVELATOR PRIME er den første i rækken af carbon cykler hvor stellet er bygget af det som KTM kalder "Premium" fiber. Et fiber materiale som henvender sig til konkurrencerytteren eller den meget seriøse motionsrytter hvor kun det bedste er godt nok. Denne racer har fokus på en maximal stivhed i stellet og ikke så meget på komfort. Det gøres dog alligevel til en behagelig oplevelse når KTM vælger en 27,2 m/m carbon sadelpind til denne racer. På denne top-racer er intet overladt til tilfældighederne og udstyret med en komplet Shimano Dura Ace gruppe samt meget lette hjul fra franske Mavic bliver det til KTM´letteste racer i programmet med kun 6,6 kg hvilket ligger unden UCI minimumsgrænsen. Styr-Frempind og Sadelpind er noget af den bedste fra Ritchey hvilket er med til at holde vægten på dette magiske tal. Som det har været tilfældet på mange af de andre Revelator modeller tilbyder KTM 2 forskellige krankbox opsætninger efter eget valg 52-36 eller 50/34 (Compact)
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 22-Speed
Hjul: Mavic Ksyrium SLS23 WTS
Styr: Ritchey  WCS Carbon curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis Carbon
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic Carbon 27,2 m/m
Dæk: Mavic Yksion Pro griplink
Sadel: Selle italia SLR Flow
Vægt: 6,6 kg
Farve: Sort/Hvid/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 38.999,-
KTM Revelator Prime 2015 hos Alexandersen Cykler Assens

KTM Revelator Prime 2015 præsenteret under Eurobike messen

KTM REVELATOR PRESTIGE DI-2 CARBON 2015

KTM Revelator Prestige DI2 2015 hos Alexandersen Cykler Assens
KTM REVELATOR PRESTIGE DI-2 er den ultimatime landevejsracer ikke kun hos KTM men ligger også blandt de bedste på markedet overhovedet. KTM er cykelsponsor for Continental holdet La Pommme-Marseille og deltager i 2015 i mange af de store endagsløb i Europa. Til disse løb får rytterne denn REVELATOR PRESTIGE DI-2 til rådighed. Tidligere har den elektroniske top-gruppe fra Shimano været forbeholdt det proffesionelle felt, men nu er denne gruppe blevet tilgængelig på bla denne REVELATOR. Som på REVELATOR ELITE modellen har denne model skjult batteriet til geargruppen i sadelrøret, til dels for at det nu sidder mere beskyttet, men også fordi det visuelt ser bedre ud. Visuelt er REVELATOR PRESTIGE en "perle" fordi den har et enkelt og tidsløst udseende og design der gør at vil være en flot racer mange år ud i fremtiden. De flotte højprofilshjul MAVIC COSMIC CARBONE SLE sætter prikken over i´et og fuldender denne top-racer fra KTM. Også på denne ramme er der tale om det såkaldte "Premium" carbon fiber som giver maximal stivhed i rammen.
Ramme: KTM High-end PREMIUM Carbon (Dual ramme til både mekanisk og elektronisk gear)
Størrelser: 52-55-57-59
Gear: Komplet Shimano Dura Ace 9000 DI-2 22-Speed
Hjul: Mavic Cosmic Carbone SLE-C
Styr: Ritchey  WCS Carbon curve
Frempind: Ritchey WCS 4-Axis Carbon Matrix
Sadelpind: Ritchey WCS Link flex-logic 27,2 m/m (Batteri i sadelpinden)
Dæk: Mavic Yksion Pro griplink
Sadel: Selle italia SLR Flow
Vægt: 6,7 kg
Farve: Sort/Hvid/Orange Matt
Se de komplette specifikationer på denne cykel her

PRIS: 52.499,-

Vi opdaterer løbende siden og har du lyst til at læse mere om KTM cykler kan du besøge deres meget informative hjemmeside ved at klikke her

PRISLISTE 2015 Gældende fra 1. OKT 2014    
       
ALUMINIUMSRACER: GEARGRUPPE HJULSÆT PRIS
       
STRADA 800 Shimano Sora 18-Speed Ambrosio Elan 6999,-
       
STRADA 800 SPEED Shimano Sora 18-Speed Ambrosio Elan 6999,-
       
STRADA 1000 Shimano Tiagra 20/30Speed Shimano R501 8499,-
       
STRADA 2000 Shimano 105 22-Speed Shimano RS11 9.499
       
CARBONRACER:      
       
REVELATOR 3300 Shimano Tiagra 20/30Speed Shimano R501 11.999
       
REVELATOR 3500 Shimano 105 22-Speed Mavic Aksium S23 13.499
       
REVELATOR 4000 Shimano Ultegra 22-Speed DT Swiss R24 15.999
       
REVELATOR 5000 Shimano Dura Ace/Ultegra DT Swiss R23 18.999
       
REVELATOR ELITE Shimano Ultegra 22-Speed Shimano RS-81 20.999
       
REVELATOR SKY DISC Shimano Ultegra 22-Speed DT SWISS R23 Spline 22.999
       
REVELATOR SKY DI2 DISC Shimano Ultegra DI2 22-Speed DT SWISS R23 Spline 28.999
       
REVELATOR ELITE DI2 Shimano Ultegra 22-Speed DT SWISS R23 23.499
       
REVELATOR MASTER Shimano Dura Ace 22-Speed Mavic Ksyrium Elite 28.999
       
REVELATOR PRIME Shimano Dura Ace 22-Speed Mavic Ksyrium SL 38.999
       
REVELATOR PRESTIGE DI2 Shimano Dura Ace DI2 22-Sp Mavic Cosmic Carbone 52.499


 

Kontakt BOX ELEMENT

Kontakt Alexandersen Cyklers her

LogBuy